- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Én is megértem. Ettől függetlenül nem szimpatikus, nem tetszik. Ki vagyok rekesztve a szolgáltatásukból, önhibámon kívül.
Ráadásul ugyanúgy lehet most is regisztrálni, ez így nagyon nem korrekt szerintem.
De mind1, ez van, túl fogom élni, hogy nem tudom használni a szolgáltatásukat, pedig szimpatikusabb az egész dolog, mint a taxi, és nem csak az ára miatt, annyira nem vagyok árérzékeny. Lehet ezért is bosszant jobban a kelleténél, hogy itt egy jó dolog, de nem tudom használni. Ha tudom, akkor mentem volna egy kört velük a múlt héten ....
-
Pompi
nagyúr
És ezt miért nem vizsgálja valamilyen szervezet? Ez így OK? Bankkártya adataim nálunk, közben nekem nem jelez autót, mellettem állónak aki meg már utazott velük párszor, annak meg jelez. Nem valami szimpatikus ez a megkülönböztetés, ha eddig szimpatikus is volt a rendszer, most kezd unszimpatikussá válni az egész kompánia.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Frissen regisztrált tagok számára nincs elérhető autó a rendszerben. Ez volna a védelem, amit a sofőröknek ígért a vállalat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest