Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Cifu #11 üzenetére

ez megintcsak metodika fuggo, minden termeknel lehet gyengebb pont. a kerdes, hogy mitol szallt el, a kerdes alapvetoen hogy csak a meleg volt a baj vagy egy rovidzar is gaz lett volna.

konkret pelda: cooler master silent pro 1000W, ami nekem van. gyenge keszenleti kor, atlagos ripple es szabalyozas, cserebe a piacon levo egyik/a legrovidebb 1000Wos, kb 700Wig halk es a gold minositest lazan tudja, mellesleg 5 evesen siman birja hogy konnektorbol rendszeresen orakig 800-900Wos terhelest kap. sose volt ajanlott es nekem is veletlenul lett ez, de ettol fuggetlenul amire nekem kell arra gyakorlatilag egyik a ket megfelelo tapnak mert egy hosszabb mogott nem ferne el a radiator.

• proci985

MODERÁTOR

a superflower leadex platformjabol nem csak gold / platina / titan volt? vagy a bronz csak nekem kerulte el a figyelmem?

dolog meglepo, a leadex platform a seasonic gold / platinaja mellett jellemzoen remekul teljesit.

jonnyguru egyebkent nem tesztel tulterhelest, csak specifikacion belul, tomshardware igen. ez megmagyarazza, hogy jonnygurunal miert nem fordulhatott elo ez a problema.

jonnygurunal ez egyebkent teljesen ertheto, kizarolag specifikacion beluli ertekekkel foglalkoznak.

kieg (koszi MMIX a linket): Because Aris tests OPP by intentionally overloading the PSU. Jeremy only tests to 100% PSU's advertised capability.
    szoval tenyleg az eltero tesztmetodikan is mulott, hogy nem jott elo.

Új hozzászólás Aktív témák