Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
[Prolixus] #21 üzenetére
Ez szerintem nem olyan egyértelmű. A Cyberpunk 2013 és 2020 játékok címe mára "elavult", mert az egyik már múlt idő, és a másiknál sem életszerű, hogy a jelenlegi világunkból 4 év alatt eljussunk a CP2020 világába. (Feltéve, hogy nem valami alternatív történelemre épül, mert nem ismerem ilyen szinten.)
Szóval lehet, hogy csak a címet "updatelték", és egy az egyben beemelik a 2020 világát, de az is, hogy a 2020 jövőjében játszódik.
-
Memora
senior tag
Ez ugye a Cyberpunk 2020 pen and paper RPG alapján készül? A betűtípus legalább is erre enged következtetni.
-
-
Thodeus
aktív tag
válasz
FoxiestFox #16 üzenetére
Ghoulként még lehet
-
-
L3zl13
nagyúr
válasz
FoxiestFox #14 üzenetére
Vagy a Falloutét...
-
-
cattus
addikt
Nyugalom emberek, 2077-ig meg fog jelenni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
SunMount3r #11 üzenetére
Nagyon sokat nem haladhattak azért szerintem. Eleve egy kisebb csapat kezdte el a fejlesztést, aztán a hírek alapján ők is egy időben átkerültek a W3-as teambe, hogy időben befejezzék a játékot. Nem olyan régen dolgoznak rajta gőzerővel, már ha lehet hinni a híreknek.
"szerintem meg felesleges idegnyúzás-húzás lenne bejelenteni, hogy kiviszik a játékot, utána meg kapnak a kíváncsiskodók, meg a tűkön ülők egy 40mp-es prerender eksön animációt, aminek a valós játék tartalomhoz semmi köze... Just Sayin'..."
Oké, mondanám, hogy ott a pont, ha nem lehetne az E3-as bejelentéssel egyben azt is közölni, hogy gameplay videó vagy ilyesmi nem lesz, egy kis minimális nyalánkságra lehet majd csak számítani.
-
SunMount3r
nagyúr
Jó munkához idő kell... De a bejelentés óta, már tényleg tarthatnának ott, hogy előálljanak egy kis gameplay-el, de akkor ezek szerint még ennyire sem haladtak vele.
Prolixus: szerintem meg felesleges idegnyúzás-húzás lenne bejelenteni, hogy kiviszik a játékot, utána meg kapnak a kíváncsiskodók, meg a tűkön ülők egy 40mp-es prerender eksön animációt, aminek a valós játék tartalomhoz semmi köze... Just Sayin'...
(Kíváncsi vagyok mire képesek Sci-Fi téren a Witcherek után, mert azok nem éppen az én stílusom...)
-
[Prolixus]
addikt
-
mg1992mg
őstag
Witcher 3-hoz már csak a Blood and Vine jön, kap gondolom még pár patchet, s Geralt kalandjainak vége.
Nem lesz itt már semmi plusz.De a Cyberpunkkal úgy vagyok, hogy inkább megvárom, mintsem korábban jöjjön, bugosan, félkészen. Lásd a többi nagy gyártót, akik évente dobálják ki az új részeket mindenhez..
-
atainprison
senior tag
válasz
marc.loedi #7 üzenetére
Én inkább várok 3-4 évet minden játékuk után a következőre. Nem szeretném, hogy átmenjenek EA-ba és minden évben kiadjanak egy 8-10 órás játékot, ami full középszerű.
A Witcher 3-ba közel 400 órát toltam már, ami ahhoz képes, hogy csak single módja van, rohadt sok. -
wikings2
őstag
Bánom is én, a Witcher 3 al kihúzom még 2 éven át, utána meg már biztos nem kell sokat várni
-
vitaro
senior tag
Nemrég az egyik CDPR-es fejlesztő azt nyilatkozta, hogy 2021-ig meg fog jelenni a játék. Ilyen ütemben tényleg elhúzzák addig...
-
Ez sajnálatos nagyon..
-
[Prolixus]
addikt
Hajjajj...
-
ViZion
félisten
Elhúzzák ezt nagyon...
remélem nem kukázzák.
-
Televan74
nagyúr
Hát ezt szomorúan hallom!
Mi várható akkor tőlük. Kisebb játék? Vagy a Witcher3 -hoz még valami plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Stellar Blade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest