Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nem. A sorozat ripekre gondoltam, nem szaggatnak. Erre gondoltam. A felgyorsított 24 is 25, és az se szaggat. Nekem legalábbis.
Igen, amint írtam, kevés a 24 FPS, de az oszthatóságú prbléma ennél sokkal zavaróbb. Nekem 72Hz-en a 24p még ok is lenne. Persze lehet, h. egy idő múlva már az is zavarna.
-
WonderCSabo
félisten
Sajnos nem tudom miről beszélsz, 720p alatt 2 éve nem láttam filmet. SD-t csak sorozatot, de azt is normálisat.
Persze poénkodok, nem vagyok ilyen sznob. De aki már nézett egy pár HD filmet, annak egyszerűen csúnya már az SD felbontás.
(Egyébként is, a TV-nek/házimozinak HD óta a legkisebb gondja a felbontás szerintem...)
Asszem értem, mire akarsz kilyukadni, de tisztáznád biztonság kedvéért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- DJI topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest