Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
A CABAC-al az a baj, hogy a bitrátával (illetve a komplexitással) arányosan rontja a dekódolás erőforrásigényét (talán nem is lineáris a kapcsolat, de erre most nem mernék megesküdni).
Miután a DXVA ugrott (legalábbis Ati kártyákon ilyen felbontás mellett biztos), marha sokat ront.WonderCSabo: nem kamu az, csak okádékul tömörített.
Vagyis pontosabban ahhoz alaposabban meg kéne vizsgálni h kamu-e, amire nekem se időm se kedvem jelen pillanatban. -
WonderCSabo
félisten
Értem, persze, már az első reagálásomban írtam, h. ez kamu 4K, egyszerűen nem elég neki a bitráta...
A Ducks Takeoff 243 Mbps, a Crowd Run 134 Mbps . Na ezek télleg QuadHDk.
julius666: Van egy mondat, h. 2012-ben még nem lesz a nappalinkban. Lehet, h. ebbe túl sokat láttam bele.
(#41) julius666 : úgy értettem. Hiába a nagy felbontás, nem jön elő annyi részlet, amennyi az eredetiben van.
-
WonderCSabo
félisten
Az a QuadHD nem felskálázott, de az elcseszett kódolás miatt nem mutat szebben...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest