- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz WolfLenny #2866 üzenetére
Ha gyereket akarsz fotózni akkor szerintem keress valami más telefont. Bíztatnálak, hogy majd javul a helyzet, de már oneplus 3 óta ilyen, hogy a záridő érték miatt auto módban a gyerkőcös (mozgó emberes) képek bemozdulnak. Sajnos. Én is ezzel szívok...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-FreaK-
veterán
válasz WolfLenny #3209 üzenetére
Teljesen objektívan nem tudok róla nyilatkozni sajnos, de az eddigi tapasztalataim, és olvasottak alapján, azért rendszer sebességben jobb lehet az OP6, aksi időben szinte biztosan a Poco (4000-es aksi), kamerában valszeg az OP6, összeszerelés/ház minősége: OP6, ár: durván jobb a Poco. Vannak még kisebb különbségek, mint pl. a kvázi vízállóság az OP6-nál, de ezek a főbb pontok szerintem.
A legnagyobb különbség az árban és a szoftverben van, szerintem elsőnek azt döntsd el, hogy a gyári (közel) Android, vagy inkább a Miui extrákkal teletömött szoftvere tetszik-e jobban.
Az OP6-ban is vannak amúgy elég hasznos kis szoftver feature-ök a gyári Androidhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
-
Divinity
őstag
válasz WolfLenny #3869 üzenetére
Minden bizonnyal sokban. Főleg, hogy már nincs is EU raktára a GearBest-nek szóval lehet még meg is vámolják. Ha nem akkor is Kínába kell visszajuttatni ha gáz van aztán lehet megint szenvedni a vámmal. Legalábbis én így velem de nem tudom mi a pontos Policy a GearBest-nél.
Habár kb 2 hete rendeltem tőlük először, egy porszívót, és azóta se sikerült még feladni se.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz WolfLenny #4123 üzenetére
Mármint az NFC-s fizetést? Az NFC-t magát sok más dologra is lehet használni.
Én egyébként használom a Simple-t. Egy OTP-s kártyámvan hozzáadva így azt ne mtudom, hogy mi van több van. Amúgy igen, mindenhol működik ahol van PayPass csak a régebbi terminálok néha vacakolnak és lassúak esetleg el is dobják.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
hedgehog
senior tag
válasz WolfLenny #4123 üzenetére
Naponta többször is.
Szerintem alkalmazásfüggő, hogy hány kártyát lehet bevinni és mennyit lehet használni... nekem négy különböző fizetésképes app van a telefonon, de mindegyikben csak egy kártya van.
A Settings/Tap&Pay-nál kell megadnom melyik az alapértelmezett, és onnantól kezdve azzal fizetek.És igen, ahol paypass van, ott mindenhol használható ez a megoldás is, mivel technikailag ugyanaz a kettő.
Hogy ontopic legyek, az OP1 után kifejezetten örültem, hogy már jó helyre tervezik az antennát, mert a két kamera alatt van, szóval tokban is kiválóan működik.
-- aka p3d3str1an
-
ocecica
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok