- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
csak egy gondolat még a UPS témához.
szvsz mindig is furcsa cég volt/vagy lusta futár járt felénk, aki rohadtul nem akart újra jönni és/vagy kamuzott.többször jártam úgy, hogy egy 100-200eFt értékű (külföldi koncertjegyeket, NFL jegyeket, stb. tartalmazó) borítékot beb.szott valamelyik szomszédhoz, akivel éppen csak köszönő viszonyban voltam.
erről szóló értesítés? nulla. jogosultsága erre? nulla.
természetesen semmilyen értesítés még csak a kézbesítés napjáról sem... akkor kezdtem csodálkozni, amikor a jegyárusító oldal (Ticketmaster) küldte a mailt, hogy a jegyek kézbesítve...de olyan is volt, hogy a UPS oldalán egy rendelés tracking numbere alapján sikertelen kézbesítés volt egy adott napon, amikor egész nap otthon voltam... természetesen a kapun sem volt semmilyen értesítés a sikertelen kézbesítésről... gondolom a csúszások miatt a mi címünket így "teljesítette" aznap...
nyilván nehéz meló, de a futár cégek és az emberek között is van jelentős különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest