- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Igazán leírhatták volna a cikkben azt az irányelvet, amit az első adatbáziskezelés órán tanítanak: adatbázisból nem törlünk, csak lejáratunk. Mert ezt így találták ki 1970-ben, amikor feltalálták az első adatbáziskezelőt, a DB/2 nevűtt.
Azt az alapelvet ismeri a jószág, hogy ami felkerül a netre, az örökre ott marad? Hát hasonlóan ahoz, itt is ebből kellene kiindulni. Az a politikus pedig, aki megalkotta a törvényt arról, hogy mindenki maga rendelkezik az adatai felett, az is hülye volt, ha olyan törvényt csinált, ami nincs összhangban a technikával. Különös tekintettel arra, hogy X ország állampolgáraira vonatkozik a törvény, de a szerver, amin az adatai vannak, az meg Y országban található...
Hát, sok sikert neki. Én nem ellene fogadok, hanem inkább semleges sarokba húzodok és kíváncsi vagyok a végeredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest