Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
johnyblaze #9 üzenetére
Miért istenítik a Dark Souls-t annyira?
Nekem csak egy sötét, nehezített játéknak tűnik.PC-n most játszottam a Shadow of war-r, olyan okosan van felépítve, hogy le a kalappal (mellesleg nagyon sok poén van benne), pont annyira volt nehéz, amennyire kell.
-
Rodi 4.80
senior tag
Köszi a választ!
A játékok tetszenek, maga a konzol érdekel, hogy mennyire életképes, kényelmes, kompromisszum-mentes.
Sajnos nem tudtam élőben kipróbálni eddig, azért kérdezem.Én pl. a Ps4 Pro-t nagyon megutáltam, mert többet nézem a betöltést, mint a játékot. Az exkluzív játékok meg 12 egy tucat, egy kaptafára készül mind, ráadásul széthajtja a gépet a hamis 4k HDR.
Vérsztésön, kb. ennyit tud a Sony.
-
Rodi 4.80
senior tag
Nagyon gondolkozok egy Switch-en, mert érdekel a Zelda (sosem volt Nintendom).
Valaki erősítsen meg, hogy nem ablakon kidobott pénz lesz az egész!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Számtalan platformra megjelent már a kalandjáték, a jövő hét folyamán Nintendo Switch-re is elérhető lesz már.
- PlayStation 5
- Netfone
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest