Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz emvy #110 üzenetére

Nem is értem, hogy ennek mi köze volt a mondanivalómhoz.

8 biten, DOS-on, jumpereken meg ISA-buszon nőttem fel. Trial & error is volt bőven, évekig kereskedtem alkatrészekkel, bontós is voltam, szereltem jobbra-balra, magamnak, másoknak, csináltam software-es karbantartást is pénzé meg puszira. Egyik hobbim is, érdekel is a téma, mind elméletben, mind gyakorlatban - bár a csavarhúzót egyre jobban utálom a két évtizednyi mütyürkékkel való szopódás után. : D
    Ha valami kell, akkor annak utánanézek a megfelelő helyeken, az igényeimet meg magamnak szabom, nem egy multi vagy aktuális trend határozza meg őket, amikor vásárolok, megtalálom a jó árakat (és kompromisszumokat), legyen szó új termékről vagy apróról.

És wow, nem tudok mikroprocesszort tervezni, de az Apple sem tud lehúzni alsóhangon 2x annyi lével, mint amennyit a hardware-ük (meg úgy en bloc az egész hóbelevanc) ér, nem kell minden piszlicsáré probléma miatt szakemberért sikítani és az utolsó csavarig tudom, hogy mi van a házikómban - és miért pont az. :P Meg hány verejtékcsepp szánkázott le gyöngyözve izmoktól dagadó mellkasomon, mire beküzdöttem a helyére azt a sz*rt. ;]

Persze azért az még mindig vicc, hogy Németországban pl. olcsóbb minden almás cucc, mint itthon - miközben az átlagkereset minimum a háromszorosa a magyarnak. A tragikomédia meg az, hogy még ők is sírnak, hogy drága - ami kár, mert amúgy kellemes cuccok lennének többnyire.

Új hozzászólás Aktív témák