Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
-
SÖ
addikt
Vicces hogy így 2 év elteltével még mindig használják új telefonokba, csak azért mert 2 éve még alacsony fogyasztásúnak számított. Ma amikor az apple 5 nm node fog használni ősztől , brutális a szakadék. Lásd olcsó Xioami 4x stb.
-
exedoc
senior tag
Tényleg kezd annyi variáns lenni, hogy épp elég kiigazodni. Az alsó-középkategórián belül annyi féle van már, hogy épp elég követni.
-
kcsa
veterán
Kicsit kezd káoszba fulladni a Qualcomm portfóliója. Pár éve tisztán átlátható volt, most már finoman szólva kevésbé.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Pítőr
aktív tag
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
DooMbo
tag
A magok tekintetében még csak-csak eligazodik az ember, mert a legtöbb SoC az arm designeire épít (mindenki ismeri a cortex a7 vagy a53 magokat), viszont az igp ereje nekem örök rejtély... Szívessen fogadnák egy tesztet a különböző gyártók igp iről, még azt se tudni pontosan miből állnak (pl shader szám vagy bármi).
-
Peet91
aktív tag
Azért ismétlődik, mert két darab ilyen négyes kupac van processzormagokból, big.little architektúrában. Mivel a dizájn nem mondja ki, hogy különböznie kell a két csoportban lévő magok típusának, ezért lehet tök ugyanolyan magból 8 db (példának okáért cortex a53), csak az egyik kupacban lévők mondjuk 2GHz-en vannak járatva max, a másik meg csak 1,4.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
GhanBuri Ghan
őstag
Mindegyikben standard ARM Cortex magok vannak, szerintem azokat lesz érdemes megvenni, amikben már a Kryo architektúrát használják.
-
ukornel
aktív tag
A szövegben 635-ös típusszám szerepel, a táblázatban 625. Melyik az helyes?
A Qualcomm sajtóbejelentésében 625-ről van szó, bár a sövegben ott is előfordul egyszer a 635-ös típusszám. Nagy a kavar
-
Crytek
nagyúr
Basszus egyszer már mobil fronton is lehetne valami atomteszt ahol a socok erősorrendbe vannak mondjuk tőbb játékkal tesztelve.
Mert ember legyen a talpán aki tudja melyik jobbNext PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest