Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Félreértés ne legyen, jó, hogy előrelépünk magszámban, mert:
1. Jobb, mint a helyben toporgás az utóbbi 5-6 évben.
2. Jobb, mint a 2-4 mag @10GHz megcélzása brute-force. Energiahatékonyabb és jóval célszerűbb erre menni.
3. Ha én személy szerint nem is fogok már szerintem soha 150-180W-os kazánt venni magamnak, nyilván valahol el kell kezdeni végre a 2-4 magon túlmutató párhuzamosítást. A piacnak ez jó és kell, mert szerintem sokszor (cpu magoknál és igpu-nál is) azért áll meg a fejlődés, mert várják a tyúkot vagy a tojást: igény legyen a hw-re vagy jöjjön a hw amire majd lehet sw-t írni. A régi innováció kiveszett, ma mindenki a tutit Most itt a hw, lehet izzítani az sw-ket.Szóval a lépés jó, de önmagában még kevésnek látom. Eddig sw oldalról se győztek meg a közelmúltban, hogy ezt hatékonyan és értelmesen ki fogják használni. A 4 maggal is nehezen ment. Ha meg mégis menni fog a masszív és értelmes párhuzamosítás akkor erre szerintem az igpu több teret adna.
Ennyi a szumma véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest