Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Psychonaut #30 üzenetére
MW nekem is bejött. De ha jól nézzük, akkor sok újat nem hozott már. Az U2 után nappal volt, és volt rendőr, de a HP2 is nappal volt, és volt rendőr. Azon kívül volt benne free ride, ami az U2-ben szintén volt már. A versenymódok nagy része sem volt túl "új" ötlet.
Ezután jött a carbon, amiben aztán már tényleg nemsok fantázia volt. A PS szerintem jó lehetett volna, de az, hogy a grafika nem igényelte az erőgépet, mégis bajok voltak a futatással, emelett meg volt 5 pálya, ami váltakozott, és hol egyik, hol másik irányba kellett menni rajta. Az ötlet szerintem jó volt, csak itt is a megvalósítás nem jött össze..
Na majd meglátjuk ezt(de jó hogy mindig ugy olvasom, hogy Shit
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged