Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

novoszath senior tag Olyan kérdésem lenne hogy win8 on miként lehet müködésre bírni a gamet mert nekem nem akar futni? mikor indítanám azt irja hogy hiba miatt leáll  elöre is köszönöm a segítséget 
- 

afterburner_ őstag nekem sem hozta már ugyan azt mint anno a elődjei, viszont én azért kicsit többet jatszottam vele, de az tény hogy semmi extra, csak mintha végig vinnéd a gta 3-at, bár az pont akkor fejeződött be mielőtt unalmas lett volna , a 4 viszont sajnos már az első "városrész" után az lett a Shift nekem tetszett elsőre, pár pálya után viszont írtó unalmas lett, nem igazán értettem a játék célját... a most wanted szerintem ebből a szempontból azért volt jjobb sokkal az utóbbi időben mert volt némi cél, meg kihívás, de a shiftben nuku... ráadásul az időjárás változást azt úgy elfelejtették a készítők... a napszakok váltakozásáról nem is beszélve:-) 
- 

joshua7 veterán Shift nekem csak a Nordschleife miatt értékelhető. Ha uolyan röhejes lenne az irányítása a 2-nek, akkor felejtős lesz. 
- 

euchi aktív tag válasz  themebuilder

üzenetére themebuilder

üzenetéreRemélem, hogy ezúttal alapból lesznek a Shift-ben Ferrarik és nem külön DLC-ben lesznek beszerezhetők. Egyébként mi ez? Gamepod pletykarovat?  Bár az EA-t ismerve biztosan lesz Shift2. Ha van egy sikeres címük, azt úgy kifacsarják, mint a szivacsot. Bár az EA-t ismerve biztosan lesz Shift2. Ha van egy sikeres címük, azt úgy kifacsarják, mint a szivacsot.
- 

BiP nagyúr válasz  themebuilder

üzenetére themebuilder

üzenetéreMindenki reménykedett benne, de már akkor azt mondták, hogy mégsem lesz... OFF (#40) Sonky: kijátszani? a maffiózókat vagy a rendőröket?  
 Én pont ma néztem bele a gta4-be, tetszett.
- 

themebuilder senior tag Arról volt szó régen, hogy a Porsche 2000 után lesz Ferrari 2000 is  
- 

BiP nagyúr Most Wanted nekem is tetszett. (ami utána jött, az nem igazán, a shift kivétel). 
 Aki Most Wanted 2-t akar, az játsszon majd az Online-nal. A pályák és a grafika eléggé hasonlítani fog a videók alapján. Aki meg rendőrözni akar, annak meg ott lesz a Hot Pursuit.
- 

menalcas őstag válasz  szombatitomi

üzenetére szombatitomi

üzenetéreHát az undercover volt legkakibb utánna prostreet és a 3. legrosszabb az MW (bár ezt sokáig toltam ez első kettővel ellentétben ) és jól mondta valaki az undercover az MW folytatás ha nem is MW2 de lényegében mégis az . 
- 

zazahoho őstag válasz  phanzetomox

üzenetére phanzetomox

üzenetéreazt azért csak nem merik megcsinálni  
- 

phanzetomox őstag remélem fogyasztható lesz, és nem csak egy 5 új kocsival meg 3 új felnivel megtoldott replikát kapunk  
- 

RepeatSector senior tag Underground 2-ig minden rendben van de aztán jöttek ezek a sorozat lövéések nevetséges  
- 

Gude senior tag Most Wanted 2 nem lesz???    
- 

EczkE veterán válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetére3.  
- 

Sicilian addikt Mind2 jöhet és csinálják meg jól, akkor semmi gond nem lesz... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

gábbor tag shift marhajó box-on, live-on! aki tudja próbálja ki! 
- 

blazsey2 senior tag Szerintem jó volt az első rész úgyhogy jöhet a második is. 
- 

Thome veterán Amennyiben értelmes fizikát kap, és nem minden egyes kanyarba drifteléssel (+csikorgó gumikkal) érkezünk be, akkor még talán jöhet. Különben kössz, de nem. 
- 

zazahoho őstag shift 2  ,az idén akkor sok autós játék jön ki ,az idén akkor sok autós játék jön ki
- 

Az egy évben megjelenő NFS-ek száma lassan veri a CoD-okat. 
- 

Szelep senior tag Jöhet, jöhet. Csiszolnak még a fizikán, több kocsi és tükrözhető fólia....és jó is lesz.    
- 

sagesz93 addikt Én elvoltam a shift-el, JÖHET! 
 Meg a hot pursuit is, meg jól jönne egy underground 3 is 
- 

BiP nagyúr Szerintem mindkettőnek van létjogosultsága. Ki ezt, ki azt szereti, de egyik sem szar. 
- 

zolo96 tag Csak níd for spídet ne!  
- 

dfdfdf őstag Inkább shift jobb fizikával  mint a pattogós "überbrutál" rendőrös bigyó mint a pattogós "überbrutál" rendőrös bigyó
- 

juhig12 tag válasz  szombatitomi

üzenetére szombatitomi

üzenetére+1 
- 

szombatitomi senior tag Akkor már inkább a Criterion-féle Hot Pursuit.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár az EA-t ismerve biztosan lesz Shift2. Ha van egy sikeres címük, azt úgy kifacsarják, mint a szivacsot.
 Bár az EA-t ismerve biztosan lesz Shift2. Ha van egy sikeres címük, azt úgy kifacsarják, mint a szivacsot. 

Ahogy a GTA4-et sem
 Ahogy a GTA4-et sem  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,az idén akkor sok autós játék jön ki
 ,az idén akkor sok autós játék jön ki