- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs numpad. Ne mondja senki, hogy nem fért volna...
-
Siera
senior tag
styleos de a mac gépeket nem übereli sztem
-
HookR
addikt
Öröm látni az All-in-One PC-k térhódítását
, de most már ideje lenne olyat is alkotni, aminek a bővíthetősége vetekszik a hagyományos asztali gépekével...
-
gliskard
senior tag
a design meglehetösen szubjektiv dolog és e-miatt csak a saját nevemben nyilatokozom, mielött flame-nek vennétek.
az all-in-one megoldásokban az apple már bemutatta, hogy elég innovativ megoldásokat lehet létrehozni. A teljes iMac sorozat jó példát mutat. Speciel nekem még a régi "bólogatós" iMac is tetszett.
Öszintén szolva ez a NEC számomra nem egy esztétikus, modern megoldás, söt olyan mintha az apple egy régi modeljét porolták volna le.arról nem beszélve, hogy a legkisebb iMac-nél többe kerül...
-
törölt tag
Mert a Home Premium mire nem elég az átlag felhasználónak?
A gép árát pedig egy hasonló kategóriájú notebook-kal vesd össze, ne az átlag asztali PC-jével. Nyilvánvalóan belűl egy notebook van.
Egyébként szerintem a legnagyobb elkövetett hiba az nVidia chipek használata. Rosszabb döntést nem is lehetett volna hozni.
-
X@b3e
addikt
Nekem is a régebbi '90-es évek notiját juattatja eszembe a design
-
Devid_81
félisten
Nem szép, de drága, és itt megint csak baj van "A Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel előrendelhető portékák..."
-
cucka
addikt
Valami gond lehet a formatervező részleggel, ezek a gépek pont úgy néznek ki, mint a 90-es évek közepén gyártott crt monitorok, csak laposabbak..
(Mondjuk a netbook-juknál elkövetett vizuális merényletnél azért valamivel tényleg jobb..) -
as_Rock
őstag
AMD proci alá ATI csipszetet kellett volna rakni
Szóval "monnyonleeee!!!!" -
mephi666
nagyúr
szépek... csak elég borsos áron mennek... "látni akarom milyenek belülről..."
nem szívesen lennék a szervízesek helyében, mert izgalmas lehet kiszedni belőle a hw-elemeket :S elég kis helyre össze lehet benne zsúfolva minden... egyébként azon gondolkozok, mi az előnye egy ilyennek egy laptoppal szemben? mert lényegében hasonló helyen elférnek, a laptop mobilisebb és ebben nincs aksi, ennyi a különbség... mellesleg ennyi pénzért már elég jó laptopot lehet kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- ÚJ GAMER PC-k SZÉLES VÁLASZTÉKBAN - www.olcsogamerpc.hu - 3 ÉV GARANCIA - SZÁMLA 27% ÁFA
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GB RAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest