Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRLEK, OLVASD EL A TÉMA TUDNIVALÓKAT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Az enyém nem ábrázol híres karaktert, csak találtam egy megfelelő forrásképet, aki kb úgy néz ki, mint én és Wyll remek arcképet készített belőle.
Szóval ez csak egy hosszúhajú, szakállas, metálos arc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csak akkor nevezd meg, ha már be van állítva az arckép!
►►► Megnevezés formája:
Neved - címkék - kateg.
Kategóriák: állat, anime, fantasy, film, híresség, játék, képregény, PH avatar mod, rajzfilm, sorozat, sport, zene, egyéb
Példa:
MichaelSD - Warframe, Excalibur, Prime, Excalibur Prime - játék
norbi2010 - Boku no Hero Academia, Shouto Todoroki - anime
NE szedjétek külön a címkéket, mert zavaró:
Rossz példa:
Kategória: ...
Cím: ...
Név: ...
Címke: ...
Akinek már volt arcképe és cserélt, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy CSERE!
Aki szabad arcképek közül választott, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy SZABAD KÉP!
- Energiaital topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest