- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
-
Kansas
addikt
Egy MSRP 3060 Ti-t mutass raktáron! Csak egyet!
Azok inkább 6-700 dodó körül mennek újonnan, ha nem abszolút bimbi gyártótól vannak.#85b. inkább te értelmezd - nem tudom, a te grafikonod milyen adatokból dolgozik, milyen boltok milyen raktárkészletéből, de én német webshopokban se látok olcsó NV kártyákat (mondjuk olcsó AMD-t se)
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
addikt
Sehogy nem jön ki az a 15%...
TPU a 6600XT Strix-et tesztelte a 3060FE ellen és még ott is csak 13% a különbség 1080p-ben. És ahogy emelik a felbontás úgy tűnik el a különbség. Szóval kb 10% a különbség a 3060 és a 6600XT között.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
félisten
jh közben láttam, hogy a Tuningra van hivatkozva. Hát igor szerint a 6600 gaming X az egyik legjobb, 2600 MHz fölött járt nála bármiféle húzás nélkül, szóval elég érdekes megállapítás..
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest