- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Milyen videókártyát?
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
Oldman2 #11818 üzenetére
Na, meglett a megoldás. Először a shell script-ben kellett átírni egy elérési útvonalat, aztán pedig csak újra létrehoztam a config file-t, és már működött is ! :-)
Geripapa: igen, több rss feed-et is tud figyelni egyszerre. Amikor megadod a feed url-jét, akkor az utolsó sorban adsz neki egy id-t, amire aztán a filter szekcióban tudsz hivatkozni, illetve szintén a filter részben kell megadni, hogy az adott szűrés eredményét milyen útvonalra töltse le.
-
jetixx
csendes tag
válasz
Oldman2 #11211 üzenetére
Nekem nincs web prefix mivel nem azzal csináltam hanem magával a telepítéses módszerrel hogy felraktam az FFP-t az Ftp-n .
Újra kellett indítani és már látszott a csomagok között ,viiszont utánna eltűnt a listából.
Így nem tudom törölniA ventillátorrol meg annyit hogy most 3333 RPM -el megy.
[ Szerkesztve ]
-
jetixx
csendes tag
válasz
Oldman2 #11194 üzenetére
Akkor ez a feltelepítés magára a HDD re telepíti fel a csomagot és nem buherálja meg a Nas-t?
Még nem mertem leresetelni mert félek hogy valami elveszik és nem fog működni a NAS.
Az egyik fórumozó írta hogy le kell törölni az FFP-t viszont ilyen nekem nincs a listába.
Viszont az a helyzet hogy tudtommal nem csak az FFP-t telepítettem fel hanem magát azt az mc-t meg a transmission-t meg még mit sorba kellett telepíteni!
Azokat nem kell törölni? -
gboszi
senior tag
válasz
Oldman2 #11174 üzenetére
Igy csináltam. DE! amikor elinditanék valamit, akkor a megosztás mappája előtt felhasz/jelszot kér. Érvénytelen, nem fogad el semmit. S az a gond, hogy ugye SAMBA-n meg minden, szóval ilyen router sem lehet a gond. Nincs ennek az nfs cucnak valami setup file-ja vagy ilyesmi, mint a transmissionnek? :S
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Tonyk
veterán
válasz
Oldman2 #11149 üzenetére
A kérdés, hogy megmaradt-e a username?!
A scriptben a lényeg egy for ciklus mely egy tömb elemein megy végig. Magában a ciklusban pedig ha létezik a könyvtár if [ -d "$d" ], akkor dolgozik vele.Próbáld ki. Én még mindig nem férek hozzá... mesenézés....
(#11150) jancsi20
Persze, de az ellenőrzést nem úszod meg.
(#11146) Tocika
Akkor várjál, mert egy éve nem frissítették. Azóta a TM már két, nem is kicsi frissítést kapott.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #11148 üzenetére
Átnézve a szkriptet, elsőre kisebb gond merült fel (NSA325v2 típusú NAS-om van).
Nem léteznek olyan könyvtárak, hogy /sys/mtd1 és /sys/mtd2, így nem csinál semmiféle mentést a szkript.
Lefuttatva, a kimenet ennyi:
root@NSA325-v2:~# /ffp/sbin/store-passwd.sh
Mounting flash ...
mount: mount point /sys/mtd1 does not exist
mount: mount point /sys/mtd2 does not exist
Updating files ...
Unmounting ...
umount: /sys/mtd1: not found
umount: /sys/mtd2: not found
Done.root@NSA325-v2:~#
-
Tonyk
veterán
válasz
Oldman2 #11133 üzenetére
Akkor próbaképp a profile-ba tegyél egy sort, ami beszúrja az adott sort az etc/passwd -be. mondjuk ez épp olyan felesleges lépés, mint a szolgáltatás indítása előtt beleerőszakolni a usert.
Mindjárt ránézek már mert kíváncsi vagyok erre én is, csak épp ac3-at kovertálok dts-re és most le van foglalva a lelkem.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
RudY
addikt
válasz
Oldman2 #10809 üzenetére
Mindent látok a Transmission mappában is, de nem voltam elég pontos.
Igazándiból a torrentwatch mappára gondoltam, ahol beszippantja a Transmission a torrenteket, hogy ne egyesével kelljen bedobálni.
Éveken át Snake OS-t használtam (egy jócskán elavult WLX 652 szutyin), ott így nézett ki: [link]
Azt hittem itt is ez viszonylag egyszerűen elérhető alap.
Viszont a keresgélések közben azt vettem észre, hogy a torrentwatch nem is lenne a Transmisson része? Úgy tűnik a Snake-ben volt csak egybesütve....asszem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung SmartTag2 teszt
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest