-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Balinov #8882 üzenetére
Szia! Nekem is ugyanez a gondom. Nem hiszem el hogy ezzel még nem találkozott más. Beszereztem egy Zyxel NSA-325-öt, és órák óta szívok vele. A gondom az, hogy nem tudom elérni a web interfészt LAN-on keresztül, egyszerűen nem nyitja meg. Illetve néha megnyitja, néha nem. Minden be van állítva ahogyan kell, a routeren is, és érdekes módon, mobilról, wifin keresztül gond nélkül elérem mindig. Asztali gépről meg hol megy, hol nem. Azt vettem észre, hogy ha egyszer elszáll a web interface, akkor már hiába csinálok vele akármit, lehetetlen elérni, csak a restart segít, azután aztán megint megy egy ideig. FF és IE alatt is ugyanaz a helyzet. Firmware-t frissítettem már a legújabbra, semmi változás. Össze-vissza kerestem már a netet, és találtam is néhány fórumtémát, ahol ugyanaz a helyzet mint az enyémmel. Pl. ITT és ITT is. De megoldást sehol nem találtam rá. Úgy tudom itt a fórumon többeknek is van ilyen NAS, esetleg valami ötlet hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest