Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Seagate... kösz nem
-
jerry311
nagyúr
válasz
Feruendios #6 üzenetére
A 8760 az éves átlagos üzemidő akar lenni, garancia pedig 3 év.
Vannak jól sikerült darabok, egyik Samsungom 45984 óránál jár. 5 év, 3 hónap, szép teljesítmény. És vannak gyengén sikerült darabok, a Seagatem éppen csak túlélt 1 évet, amikor megdöglött. Kíváncsi vagyok a 4 WD RED meddig húzza hiba nélkül a NASban, most járnak 8700 óránál. -
KevinMulder
tag
Az ára egészen baráti a jelenlegi 3,4 TB-osokhoz képest.
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
Feruendios #6 üzenetére
A garancia a táblázat szerint 3 év.
Ez az üzemóra talán azt akarja jelenteni, hogy folyamatos üzemre tervezték és ennyit mehet per év, szerintem nem az összes garanciális üzemóráját jelöli.
-
Male
nagyúr
...és melyik hány lemezes? Ezt a "lényegtelen" adatot ismét lehagyták, aztán lehet sakkozni a súlyukból... tippre csak a 8-as meg a 4-es kapta meg a legnagyobb lemezeket (...de a 4-es valószínűleg nem mind, mert az olvasási tempónál a kisebb lemezhez tartozó érték van, tehát ott lehet variálás)
-
Akkor a 4TB-os verzióban 3 "tányér" van... nem rossz, majd ha az adatsűrűség eléri a korongonkénti 2TB-ot, szerintem akkor fogok cserélni
-
kpal
nagyúr
Finom lesz .
-
kraftxld
félisten
A power-on hours-nál mi az a 8760 (1év)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 3,5"-es HDD-k mindegyike hagyományos PMR rögzíési eljárást használ.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest