Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"a lencséje cserélhető és még a víznek is ellenáll."
Még jó... remélem az elektronika is vízálló...
-
-
dr.nervus
tag
Remélem elkészül, kipróbálnám milyen cucc.. Bízom benne hogy megvalósítják.. Hasznos lenne.
-
VIC20
őstag
válasz
-Faceless- #19 üzenetére
Na, ha pl. ezt kiszúrják, akkor le a kalappal előttük: [link]
-
nemlehet
őstag
válasz
macilaci78 #22 üzenetére
Szerintem te fejhallgatóra gondolsz. A fülhallgató elég fura lenne, ha bezavarna.
Amúgy nekem erről a cuccról a vezetés ugrott be. Én pl szinte csak abban vezetek, nem a menőség miatt, hanem mert érzékeny a szemem, könnyen vakít a nap. Plusz egy jó polarizált szemüveg eső után nagyon hasznos tud lenni.
-
Kékes525
félisten
válasz
macilaci78 #22 üzenetére
Szemüvegje válogatja. Szintén szemüveges vagyok.
-
-Faceless-
őstag
Nálunk minden tanár tisztában van az ilyen, és ehhez hasonló eszközökkel. Alkarnak jól láthatónak kell lennie (okosóra), akinek hosszú a haja mutassa meg a füleit, vastagkeretes szemüveget mutasd meg, vizsga közben meg aki a pad alá nyúl annak viszont látásra.
Ahol menne is az ember valamire a puskázással ott haladnak a tanárok is a korral.Amúgy szerintem teljesen reális koncepció, mivel sportoláshoz, ahol napszemüveget hordanál, hallanod is kell, és zenét is hallgatnál ott egyedüli megoldás. Gondolok itt föleg kerékpározásra, futásra, illetve kajakozás, és társaira.
Tudtommal legalábbis egyetlen más csontrezgéses fejes mellé sem fér el egy szemüveg. -
szaszyka
senior tag
45g kicsit soknak tűnik. Nem szívesen hordanám egész nap
-
Croissant
aktív tag
Meg miért kelljen napszemüveg a zenehallgatáshoz?
És akinek dioptriás a napszemüvege is már most?
Pont nem zavarja egymást egy füles és egy szemüveg, tehát lehet ezeket egymástól függetlenül is használni.
Az, hogy csontrezgéses, az tök jó, de akkor gondolom elég szorosnak kell lennie a fül mögötti részen, ami pont zavaró egy idő után. -
Kékes525
félisten
Van teszt a hangminőségéről? Erős a gyanúm, hogy nem valami jól szól.
-
Geller72
veterán
Az a gáz, hogy általában azok a tanárok vannak bent, akik tanították is, tehát pontosan tudják, hogy mondjuk nem vagy szemüveges. De persze, aki eleve az volt, annak működhet, kérdés, hogyan tudod használni. Közben ugye matatni kell, hogy mondjuk kikeresd az aktuális hanganyagot. Telefont nem lehet matatni, szal ha én lennék a tanár, nehezen használnád.
.
-
kromatika
veterán
Hát ez nekem nem igazán jön be.
-
qqzs
őstag
Vizben hasznalok "csonrezgetos" fejhallgatot. Viz folott csak cincogast hallani kb mint egy gagyi regi zsebradio viz alatt hallani valamit amibol az kovetkezik hogy kell valami surubb kozeg mint a levego es szerintem semmi koze a csonthoz az atvitelnek. ugyhogy ez kamu kampany
-
Örni
senior tag
Képzeljétek el, ahogy a barátnőtök éppen az aktuális hülyeségeit szajkózza, ti meg csak felteszitek a szemüveget...
Egyébként én hosszútávon nem szeretném rezegtetni a csontjaimat.
-
VIC20
őstag
Puskázáshoz ideális...?
-
elefant
őstag
válasz
MittuDomain_ #1 üzenetére
az ötlet nem rossz, de szerintem nem szól jól
-
MittuDomain_
őstag
Nekem tetszik, remélem a Veithdia is megcsinálja a magáét 10k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest