- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
WonderCSabo #9 üzenetére
Várj, azért az nem mindegy. Mert ahogy bejelöltek, és te visszaigazoltad, ő már a barátod(pedig lehet ő a leghülyébb haverod haverja...) és onnantól kezdve már ő is írhat bármit. De igen, most jön elő az, hogy akkor ne jelöld vissza. Nah ja, de ha tételezzük föl egy suliban vagy, egy elég nagy suliban, akkor ott ugye ergo sok gyerek is van. Mindenki ismer kb mindenkit a környező osztályokból, és ugye újabban az a divat, hogy jelölj be mindenkit, hogy minél több ismerősöd legyen, mert ettől növekszik a bréd. De ha visszautasítod a barátkérőjét, akkor konkrétan letámadnak, hogy miért nem jelöltél vissza stb stb.. Ezért vagyok én úgy vele, hogy visszajelölöm azokat akiket már láttam, és leszarom mit írnak.
Bár nem szoktad semmit sem írkálni szerencséjükre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest