Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Könnyen kijátszható, és túl nagy teret foglal el szvsz.
Ha fogjuk mondjuk az emeberi DNS-t, akkor az már sokkal egyedibb, sokkal bonyolultabb lenne ellopni, és sokkal praktikusabb. Jó ez eléggé véglet, de egy ilyen fejlesztésénél mindent számba kell venni.
Akár még azt is megkockáztatom, hogy olyan DNS szakaszokat is fel lehetne használni azonosításra, amit amúgy a szervezet "nem használ", nem kerül megjelenítésre, ergo még nehezebb lenne a lopás.
Egy bőrre vihető chipet nem csak jelszó tárolásra lehetne felhasználni, hanem különböző azonosításra. Mondjuk nem lenne szükség 10 db kárytára, amik eltörhetnek, elveszhetnek, és stb..., hanem van egy chip, ami minden adatot tárol. (Személyigazolvány, jogosítvány, lakcím példaként.)
Aztán ki tudja mire lehetne még befogni. Fantázia kérdése. A jövőt ezek a technológiák jelentik, ahol magát az embert használják ki, mint elektronikus eszköz. -
legiaap
félisten
-
zsigus
őstag
Ugyanezt akartam írni. Mi a baj az ujjlenyomattal?
Állandóan ott van ahol én és eléggé kiforrott technológia.Én egyik felsorolt technológiát sem lennék hajlandó használni, és eléggé abszurdnak tartom őket (főleg a tablettát).
Ez majdhogynem olyan mit a kutyák chipelése, megjelölnek, hogy ne kóboroljak el, de ha megharapok valakit, legalább tudják ki volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi