Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Centre #47 üzenetére

"Én nem kétlem, de ha már ilyen bicskonyitogató stílusban hajigálsz semmivel nem alátámasztott állításokat, akkor had kérjelek már meg, hogy beszéljünk konkrétumokról. Már csak azért is érdekelne a válasz, mert minden ugyanarról a kézről vett egyes ujjlenyomat jelentősen eltér a nyomás miatt."

az a baj hogy alap dolgokkal nem vagy tisztában, és rajtam kéred számon hogy magyarázkodjak.amennyiben nem alátámasztott akkor hibás állítások. goto google, cáfolj meg... a rendőrség nem viszgál barázda mélységet, és már paramétereket, csomópontokat, íveket, csigavonalakat figyel, végződéseket bifurkációkat, más jellegzetes rajzolati jeleket. tehát a lenyomatból megállapítható hogy kié. viszont egy normális detektornak hogy adsz egy 2d leképezéshez mélységet, hőtérképet, hajszálereket? én nem támasztom alá amit írok? eddig te úgy beszéltél az ujjnyomat vizsgálatról hogy egy paraméterét se definiáltad, általánosan fogalmazol, és én vagyok a köcsög... pedig aztán te tudod hogy mi az ujjlenyomat és az ujjnyomat és mindenhol otthagyjuk...sorold az állításaimat amik nincsenek számodra megfelelő módon alátámasztva, és szívesen lerajzolom

"Feltételezve, hogy mindenütt minden létező belépési ponton biometrikus azonosító van, ezzel szemben az a helyzet, hogy sajnos elég egy boeing munkatárs email-fiókjához való hozzáférés ahhoz, hogy meg legyen a baj."

ha a hozzáféréshez kell azonosítás akkor máris megoldottuk. ha külső terminálról azonosítani kell magad akkor miért lenne gond? ha van hozzáférésed akkor meg már nem mindegy? az azt jelenti hogy minden azonosítási procedúrán átjutottál. jobban kell védeni a külső email jogosultságokat. so what? ott a tipp: lenovokban már van leolvasó, ahogy egy tonna üzleti gépben alap felszereltség (az én hp-mban is van), telefonba lehet építeni, innentől külső hozzáférés is bezárható.

"Nem, nem filmekben láttam, wikipédián olvastam, miért, hogy megy? te csináltál - mármint azon a bohóckodáson kívül-, csináltál már valódi szakszerű ujjlenyomat levételt?"

csináltam.

"OIyan lekezelő stílusban beszélsz, mint ha a területen dolgoznál húsz éve épp szóval kivele?"

nem lekezelő a stílusom. dogmatikusan, általánosítva írtok hülyeséget, én meg szólok hogy hülyeség amit skandáltok. ha ezt nehéz felfogni akkor bevallhatom hogy részben ezt tanultam, részben ezt dolgoztam egy ideig. nem volt 20 év, remélem elnézed.

" Te ezzel foglalkozol? Honnan vágod a témát? Ha igen, szívesen meghallgatunk de akkor példálózz nyugodtan, ne csak "you know nothing John Centre " mert ezt már hallottuk, vagy tízszer."

mit meséljek? honnan tudom: a laborban általában kémcsőként működtem. de tényleg bevallottan laikusnak kéne magyarázzam hogy a fólitól hogyan jutottunk el polaroid ujjnyom fényképezőkig, és miért használunk egyes felületeken ninhidrines-t máson poliészter füstölőrudat? ezzek konkrét szakirodalmak foglalkoznak ezer oldalas tételekben, nekem meg egy it fórumon kéne ezzel vergődni? tényleg? és még én vagyok a lekezelő bicskanyitogató...

idézet következik

"lol"

• LonGleY

veterán

válasz Centre #47 üzenetére

A lekezelö egyedül te vagy, nem hallgatva a teljesen jól megfogalmazott érvekre. - egy külső szemlélő

Új hozzászólás Aktív témák