Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brandynew

őstag

válasz M@cika #390 üzenetére

Jó hát neked szerencséd van (vagy nem), hogy keveset utazol :) Én átlagosan heti 2x nem otthon használom a laptopomat, szóval bajos lenne az asztali, vagy akkor fenn kéne tartsak egy asztalit és egy laptopot is, de akkor kompromisszumos lenne mindkettő, mert nincs arra pénzem, hogy mindkettőből közép-felsőkategóriásat tartsak fenn.

Amúgy ez a kérdés eleve értelmetlen, mert nyilván az vesz laptopot, aki hordozgatja. Mondjuk nekem otthon is sokszor kényelmesebb vinnem magammal egyik helyiségből a másikba, ahelyett, hogy egy fix pozícióban ülnék egy adott asztal mellett. Persze asztaliban olcsóbban kapsz nagy teljesítményt, meg nagyobb a kijelző is, de más előnye nincs egy közép-felsőkategóriás laptoppal összehasonlítva.

Szóval akinek nem fontos a nagy kijelző és vállalja a magasabb árat a hordozhatóságért cserébe, annak a laptop éri meg.

Egyébként egy 5-6 évvel ezelőtt ugyanúgy azt mondtam, hogy nekem nem kell laptop, de már tudom, hogy ezt csak dacból mondtam, mert nem volt pénzem laptopra. Az iPhone-t is szidom, de ha valaki hozzám vágna egyet, valószínűleg nem szidnám :D Így megy ez, az ember azt szidja, ami neki nincs.

Új hozzászólás Aktív témák