- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Brutál durvák lettek ezek a cuccok. Ha pedig azt nézzük, egyáltalán nem is drága. Ezt a teljesítmény Ilyen körítéssel (ház kijelző OS) nem kapja meg az ember máshol. Alternatívaként vannak 5+ kg alkar vastagságú workstation laptopok YTONG töltővel, asztali VGA-val.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz Alogonomus #30 üzenetére
Úgy érted játékon kívül mindenre?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz #54625216 #109 üzenetére
Pontosan
Nagyon jól és pontosan megcélozzák a felhasználási területeket. (Egyébként minden termék esetén, legyen az iPad, vagy AirPods), és abban jók. Ahogy mondtad, ezek (hogy az erőforrás igényes területeket emeljem ki) leginkább a video-kep-hang-fejlesztes. Na ezekre optimalizálnak, és ebben jók. Teljesen véletlen, ezekre van saját célszoftverük is. Tervben sincs mindenes gépet csinálni, mert az olyan, mint a 4 évszakos gumi: igazán egyik évszakban sem jó. Ami azt illeti, egyedül a gamer piac az, ami kívül esik a celpiacukon, egyelőre.
Ezen felül pedig Átlag József igényeit messze meghaladják az M1 képességei, valamint a macOS alap szoftvercsagja.Otthonra az Adobe cuccokat elengedtem: Affinity
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Így van. Angliában vagyok egyetemista. Előadó terem 80% Macbook/iPad. Nehéz, de el kell engedni ilyenkor az árérzékeny balkáni berögződéseket, hogy az Apple cuccok drágák, és ennyi. Azt hogy megbízható azt nem adják ingyen. Mert az vitathatatlan, hogy a just works az sokaknak ér pénzt. Nekem sincs gondom a gépre, majd talán jövőre váltok a következő AIR-re. De most pl az iPad is bőven kiszolgálja az igényeim, főleg billel.
-
moleculez
veterán
válasz hallador #258 üzenetére
Igen, viszont a szubjektív véleményed és felhasználóin szokásaid alapján véleményt nyilvánítani egy rendszer felett sem sokkal ésszerűbb. Szóval azért mert neked nem tetszik úgy ahogy van, azt mondani hogy szar, azért elég meredek. Nincs az az Isten, hogy androidos telefont vegyek saját pénzemen saját használatra. Ellenben elismerem, hogy egy bitang jó rendszer, változatosak a hardverek, szebbek/jobbak a telók is körülötte. A fekete hajú hölgyek hamarabb felkeltik az érdeklődésem, mint a vörösek, de ezt nem onnan közelítem meg, hogy a vörösek csúnyák.
Én pl sok millió társammal együtt elégedett macOS user vagyok, szerintem a macOS fasza. Most akkor mi van? Melyikünk a helikopter?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- PlayStation 5
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MinDig TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- Eladó GeForce RTX 3080 VISION OC 10G
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest