- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Azt én is aláírom, hogy a Thinkpadek messze jobban össze vannak rakva, mint más mainstream gyártók notijai, sokkal strapabíróak; viszont egyes felhasználók szinte almás-szintű fanatikus ajnározását, és azt, hogy támadásnak veszi, hogy én bármit fel merek róni, amit elvárhatónak tartok, na az viszont... Almában sem a termékekkel van bajom, hanem részben a cég marketingjével, de főleg egyes felhasználókkal, feelgood előző postjai pedig ugyanez pepitában.
A word tipped stimmel, ezen felül excel, böngésző (firefox csupa ctrl+). Piktogramok engem nem érdekelnek, pl. mostani két laptopom is angol ill. német billentyűs, valamint szoktam japán kiosztással is gépelni. Mondtam már, hogyha biosban vissza lehet cserélni, akkor az úgy kiváló; de még így se értem, hogy miért vannak felcserélve, azon túl, hogy ez "TP hagyomány". Nem tartom jó megmagyarázásnak, hogy a thinklight miatt -- ha a hangerő, mute, access ibm ki szokott kerülni külön gombra, akkor ez is mehetne. A Ctrl-t többet használja az ember, mint a Fn-t, és a Ctrl helye a TP-ek kivételével mindenhol a klaviatúra bal alsó sarka.
Ha kíváncsiak vagytok rá, a részletek: eddig három TP-nek követtem egy-két találkozásnál tovább az útját, ebből 2-vel volt gond:
- anyám T43-asa: olyan egy-másfél évesen elviselhetetlenül hangos lett a ventilátora, s folyamatosan ment. Kis mérete ellenére meglepően hangos tudott lenni: nem vagyok ritka vendég szerverszobában, talán még ott is áthangzana. A szerviz pedig egy hónapot ült rajta, mire megcsinálta. Munkahelyi laptop volt, anyám mindig vigyázott rá; s ritkán használta, 95%-ban az asztalin dolgozott.
- volt főnököm X60-asa: ő is szintén vigyázott rá, "ez volt az élete", mindig a keze ügyében volt, erre jegyzetelt minden megbeszélésen, stb. Nála az eth. csati lett kontaktos. Nem rántotta meg, nem azon lógott; csak egyik napról a másikra el-elment a hálózat, majd teljesen. Alaplapi forrasztások voltak túl gyengék.A harmadik gép anyám újabb munkahelyi T4xx-ese, az eddig gond nélkül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Fusion, Sandy Bridge és tablet. Így jellemezhetőek a vállalat újdonságai.
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest