Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
#06658560 #51 üzenetére
Természetesen kivételek mindig vannak, mert az érdekek úgy kívánják. Mindenki azt szeretné ha az ő találmánya lenne a piacvezető és főleg az egyetlen. De kivételnek ott a DVD-R és a DVD+R, mindkettő fennmaradt.
Pl. nézzük csak a 3dfx történetét, ott is mi történt, valaki dobott egy nagyot, egy újat, de ők nem reagálták le kellőképpen, nem vették figyelembe, hogy a piac elpártol mellőlük, mert a termékeik nem versenyképesek, nem erre van már szükség, megváltoztak a lehetőségek és az igények.
Vagy nézzük a Vista esetét, elkészült egy operációs rendszer amire olyan formában és lehetőségekkel a nagyközönségnek nem volt szüksége, és ismét ott volt a választás lehetősége, ott volt az XP. És akkor meglepődtek miért nem kell az embereknek, és a válasz egyszerű volt. Jelentős hátrányai is vannak az előzőhöz képest egy másik alternatívához képest.Jelen esetben mi a fontosabb? A szebb képminőség, a gyorsaság? Ezt ígéri a DX11. Vagy a több szanaszét repülő elem, a szebb (részletgazdagabb) robbanások, a több részletben törő autók? Én az elsőre voksolnék.
Nem kéne ennyire más irányba tartani, a közös irányvonal, a megegyezés a célravezető, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest