- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel nem vagyok az otthon ülős fajta, így PC-nem is játszok. Ezért újítottam be (már negyediket) megint egy PSP-t. Azt vettem észre, hogy a barátnőm nagy érdeklődéssel figyeli, hogy mit csinálok vele, így születésnapjára vettem egyet neki.
Amit tapasztalok, hogy sosem hagyja otthon, 3x gyorsabban meríti a gépét (pedig én is játszok), és ha utazunk valahova tömegközlekedéssel, már veszi is elő és noszogat, hogy Wireless partyzzunk.
Sokkal nagyobb érdeklődést mutat, mint telefonos tapijátékokra vagy PC-re. Ahogy elnézem, ő már ebbe a kategóriába tartozik, megjegyzem nem bánom, mert ha a bátyám nincs otthon, hogy vele játszak, akkor út közben is van partner.Szerk.; és koránt sem titkolja
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged