Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos tisztelettel ez az ár Correkt.Ennyiért a legújab,fejletteb technikai cuccokat el adni-megvenni nem lehet.Lehet termékeketbecsmérelni.Tény hazánkban az 2ÁR" döntö.Egyéniki-mit-mikor-mire használ.ill vesz meg,//Minden pénztárca-Bankszla jövedelem függö/ Szerényebbek mással is beérik!Meg lehet venni!
föolvaso
-
Paul119
addikt
válasz callmeakos #6 üzenetére
531Nel kb minden combosabb (najo az andreno 200 nem ) de egy mali400mp4 is nyugodtan mehetett volna akkor mar
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
z0d1AK
nagyúr
Aki tesztet akar, az nézegesse a Lenovo A2107-et, illetve a Media-Tech Imperius Seven 3G-t, ahogy látom ugyan az. Ha így van, akkor bizony a kijelző temethető is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Zso2
őstag
Mi a lótúrót akartok, mindig a legnagyobb hardvereket persze ... ,ha lenne Mali 700 akkor az lennea kifogás,hogy nincs benne.Nem megy rajta a crysis ?
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Paul119
addikt
Meg szerencsetlen 3gs is erosebb gput kapott pedig mar nem mai cucc igen egy vr540 vigan eleg lenne..vagy ha megkapna kompletten egy Lg L9 belet az se lenne sokkal dragabb szvsz mint ez a sz@r mtk
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
Kar a gpuert
-
cinemazealot
addikt
Jöhetne róla egy alapos teszt, kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest