Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #24 üzenetére
4.15-től videó hang minőség összehasonlítás..
Hát igen, ebben kéne még fejlődni, hogy normális codek hang legyen alatta..[link] Az ilyen fake videókat sem értem.. Persze, lejáratni jó. De ennek annyi köze van a valósághoz, hogy semmi. Ilyen direkt remegést még képstabilizátor se hoz le. Ja de, a RED4K filmes kamera .
-
Atomgeszi
nagyúr
Nincs Mi9-ből 5G.
Mix3-ból pedig egyelőre úgy néz ki, hogy csak 1 SIM Slot-os lesz.
Amúgy nagyon verik magukat a DxOmark videós tesztjére.
Na, de én megnéztem mindkét videót. És?
Hang alatta semmi. Kötve hiszem, hogy a Samsungot megverné hangban...
Lehet, hogy képben és stabilizásban ott van, de, ha mellé társul a szokásos fos hang, ami alá egy normális kodeket nem tudnak hegeszteni, akkor mit ér?
-
Atomgeszi
nagyúr
Gondolom az a céljuk, hogy nagyobb telefon = drágább telefon. Kis profittal dolgoznak, ezért alapból drágább telón nagyobb a profitjuk. Így akinek égető a váltás, úgyis megveszi a nagyobbat, kizárásos alapon.
Nem véletlen nem mutatták be a Redmi 7 -et sem. Note azt kész. Ide lesz egy drágább Note Pro változat, aztán kész.
Vagy meghallgatták a fórumos sírást, hogy túl sok készüléket dobnak piacra követhetetlenül és ez a válaszuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest