Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Köszönöm a hasznos információkat! A készülékem ma jött meg, szinte teljesen le van merülve, ezért most töltöm. A telefont kimondottan a Digi mobil beindulása miatt vettem. Ezen szeretném a szolgáltatást tesztelni.
Mindenképpen másodlagos készülék lesz egy Samsung S6 mellet (ez sem egy mai modell, de nekem tökéletesen megfelel)Miket vártam a készüléktől (összehasonlítva egy okos telefonnal, úgy hogy tudom ez nem az): hosszú üzemidő, 4G/LTE, VoLTE, dual sim, hotspot, internet, wifi, BT, GPS, kb. ennyi.
Amióta bent van a második sim, azóta van HD hangom is 3G-n.
Ez azért mégiscsak a VoLTE meglétére utal. Nem lehet hogy az ehhez szüksége SIM nem jó slotban volt?Ha kipróbáltam hogy miket tud, akkor én is írok egy összefoglalót.
-
convar
csendes tag
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Szia! Én is kérdeznék még pár dolgot róla.
1. milyen a kamerája? Szép képeket készít? És videókat? Ha videót nem is, egy általa készített fotót esetleg tudnál csatolni? (Biztos láttad hogy itt is megteheted, nem kell hozzá képmegosztó oldalakra menni. Term. így sem erőszak, csak kérdezem
)
2. a diktafon az éppen aktuális telefonbeszélgetést is fel tudja venni?
3. a kihangosításra viszont írja hogy van. Akkor az valóban, ugye?
4. gyakran akar frissülgetni, akár pl. maga a Kaios? (Mert engem androidnál megőrjít, hogy szinte minden nap tucatszámra frissít olyan alkalmazásokat amiket legszívesebben inkább örökre eltüntetnék a tabletemről.)
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest