- OLED monitor topic
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
Sajna abból kiindulva, hogy az N9 bemutatásával együtt bejelentették, hogy nem kívánnak foglalkozni a MeeGo rendszerrel, kapásból elvesztettek egy vevőt
(engem). Gondolom nem én voltam az egyedüli ilyen, aki ennek hallatán nem csempére ment, hanem droidra. Zöldfülüként én úgy tippelem, hogy az ms igencsak megmondta a nokiának, hogy felejtsék el ezt a rendszert a wp mellett. Egy N950 féle telefon szerintem még ma is nagy port kavarna. 4", vékony alu ház, qwerty-vel. Bár ezek csak találgatások / elmélkedések, de ha nem csak 1 telefont adnak ki, hanem legalább 3-4-et, már fel lehetett volna mérni a piacot, hogy mennyire nyitnak az új rendszer felé. Valamint az N9 szép irányt teremtett a formavilágával, hisz jó pár WP-s készülék már kopp ugyanezzel a dizájnnal jött ki ugye, szépen lekerekített kijelzőoldallal, ami MeeGo-nál ugye a rendszer működéséhez elengedhetetlen volt, WP-nél pedig megmaradt szép dizájnelemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- SoundBlaster X-Fi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest