- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Videós, mozgóképes topik
- Amazon Kindle
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puffadt
csendes tag
Szerintem a dizájn az tényleg jó. Persze ez szubjektív de mindig a nagy többség dönti el hogy mi a jó. Márpedig ebben jók. Hardveresen jónak lenni szerintem nem akkora dolog. Mindenki azt pakol bele amit csak akar. Ilyen esetben a márketing többet számít. A legtöbb telefon gyártó csak összevásárolja az alkatrészeket és próbálnak egy jó telefont összerakni belőle. Az Alcatel szoftvere pedig nem gyenge. Még a kis 1 magos 25ezer forintos telefonjuk is használható több program futtatása esetén is 512mb rammal. Nekem mondjuk pont egy Kínai 4magos Lenovom van amire szintén nem igaz hogy gagyi szoftverrel adják. Amúgy meg Androidról beszélünk. Olyanná alakítod amilyenné csak akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest