Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dead_Code

csendes tag

válasz LaptopSystem #94 üzenetére

Értem.. Nekem a BIOSban 1067 van feltűntetve, állítani persze sehol nem lehet.
    A plusz 4 Giga RAM hatására szinte alig gyorsult a rendszer (összesen 8 Giga van benne most). A játékok hamarabb töltenek be, egy kicsit érezhető, de szinte mindig van 4-5 G szabad memória még a komoly gépigényű játékok esetén is. Nem mondom, hogy felesleges a 8 Giga RAM, de azért bőven elég. És az 1. generációs i7-esek nem is kezelnek 8-nál többet. A 2. generációsok már 32-ig bírják.. Természetesen a foglalatuk eltérő, tehát nem lehet a jövőben újabb/jobb processzorral bővíteni a gépet.
    Amit még tuningoltam rajta, az ugye az SSD, ahogy írtad. OCZ Agility 3, elvileg 525MB/500MB olvasás/írás amit tud, ebből az alaplap 210/160-at tud kihozni a CrystalDisk szerint. Mindkét slotban kipróbáltam az SSD-t, ugyanaz volt az eredmény.
    A gyári vinyót kivettem, az ugye Seagate Momentus 7200, azt most USB 3.0-ás külső adattárolóként használom, helyette Momentus XT-t raktam a gépbe, ami hibrid, és 32 M cache-sel bír. Egy picit gyorsabb.
    Újonnan vettem még júliusban.

Új hozzászólás Aktív témák