Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Akciókamerák
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Na, kipróbáltam egy ilyen Atomos deszkát 1 Gb rammal. Nem MSI volt, de szerintem mind1. BIOS rendben volt, boot nagyon gyors, win telepítést pedig ki lehetett bírni. Nagyon gyorsan betölti az XP-t. HD film pedig meg se kottyan neki. 720p-ben a 300 trailerét néztük (.mkv) 1080ban pedig valami Microsoft demo wmv-t. Teljesen folyamatos volt a kép. 720p alatt néztem prociterhelést : 50-55% 41fokos CPU. Északi híd még hidegebb. Terhelés nélkül is kb ilyen "meleg" volt +- 2 fok. A chipseten volt venti, de szerintem feleslegesen. Ja, bitráta 8000kbps
Nem tudtam ellenálni, összeszerelés, teszt alatt beleszerettem és megrendeltem egyet magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest