Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
(#2) cinemazealot Nem-nem! Az ott művészien elhelyezett import dekor por a Szilícium Völgyből, a kellő hatás érdekében
Egyébként igen, az. Elsősorban a munkára koncentráltam, illetve, hogy működjön is. Aztán látva mi minden fér még bele, tuti lesz bővítés, és akkor portalanítás is. Egyébként meg ki hinné el, hogy bontott házból kreálva, egyenesen a padlásról...
A most készült házamban nem hogy lenyaltam, de a belsejét is lefestettem
Számomra mindig nagyon megtisztelő, ha idéz valaki tőlem!!!Úgyhogy lopható
Néha vannak érdekes elmeroggyanásaim és igyekszek valamit hátrahagyni. Ha már milliárdokat nem tudok összehozni, legalább pár gondolatot
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest