Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
(#2) cinemazealot Nem-nem! Az ott művészien elhelyezett import dekor por a Szilícium Völgyből, a kellő hatás érdekében
Egyébként igen, az. Elsősorban a munkára koncentráltam, illetve, hogy működjön is. Aztán látva mi minden fér még bele, tuti lesz bővítés, és akkor portalanítás is. Egyébként meg ki hinné el, hogy bontott házból kreálva, egyenesen a padlásról...
A most készült házamban nem hogy lenyaltam, de a belsejét is lefestettem
Számomra mindig nagyon megtisztelő, ha idéz valaki tőlem!!!Úgyhogy lopható
Néha vannak érdekes elmeroggyanásaim és igyekszek valamit hátrahagyni. Ha már milliárdokat nem tudok összehozni, legalább pár gondolatot
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest