Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábbor
tag
válasz
Sirandrish #33 üzenetére
muhahahahahahaha
-
gábbor
tag
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Nagyon jó fej vagy, de azt hiszem minden elárul rólad az, hogy a BioShock neked A JÁTÉK. Te lúzer.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
áá nem válaszoltál..akkor ok..
csak annyit tennék hozzá hogy a papó az nem fikázás csak nekem minden időseébb ember papó vagy mamó -
Sirandrish
legenda
Jaaah értem...tehát amiért te 25évesen talán vezettél már Trabanot ezért neked lehet ugy véleményt nyílvánítani hogy nyiltan leszarozol valamit...értem..
Jólvan bocs nem tudtam..bár nemtudom hány éves vagy de ha már a korodra feszejtel akkor megpróbálhatnád talán elmondani hogy neked miért is nem tetszik nem csak szimplán kocsmastílus "ez szar hö"...illetve ha már olyan büszke vagy a megélt éveidre akkor ne használd már a netkemények "nepofázzámáá" szövegét mert kb 10éve is uncsi volt..főleg egy papó szájából...
-
gábbor
tag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Nem kell ez a nagy pofázás, valószínűleg kicsit idősebb vagyok mint te, ezáltal kicsit többet láttam. A játék első rész rossz volt, ez is annak tűnik.
-
keIdor
titán
Imádtam az első részt ez is a polcomon végzi majd, bár érdekes, hogy BD-vel kell menni.
-
Sirandrish
legenda
"Döbbenetesen gagyi, mint az első rész."
ezt te véleménynek nevezed?
Más is elmondta az "ellenvéleményét" mégsem lett leharapva a feje..nem kell hogy tetsszen neki, de akkor mondja el hogy miért ha már feltétlenül hozzá kíván tenni valamit a topichoz..Az nem vélemény hogy bemegyek valahova és azt mondom : "szar"..vagy te ezt annak látod?
-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
és ha valakinek ellenvéleménye van azt egybol lincselitek... nem azért az ellenvélemény sem volt tul acélosan megfogalmazva de had ne tetszen már neki, mindenki egybol oltja.
amugy én az egyet anno nagyon vártam demot töbször lenyomtam izgalmamba de a teljeshez nem jutottam hozzá, pedig szerettem volna egy olyan kihagyás amit nagyon bánok de sosem késo
érdekes lesz ez a rész.
-
-
atish15
aktív tag
Nem a játékot fikázom és tiszteletben tartom mások ízlését ez csak egy egyéni vélemény.A videókat látva nagyon rákattantam de sajnos kicsit csalódott voltam.Nem hozta azt amit vártam.De azért szerintem ezt is kipróbálom hátha megváltozik a véleményem.Remélem egyik fanatikust sem zaklattam fel
-
zH.
senior tag
Első résszel játszottam - igaz nem kittem ki - ,de nagyon tetszett.
Ezt is várom ,grafika szerintem bőven rendben van ; nálam attól nem lesz jobb egy játék. -
atish15
aktív tag
Én is pont most raktam fel az elsőt mert nagyon megtetszett a 2.rész.Hogy is mondjam kicsit kiábrándító volt.A grafika nem tetszett és valóban elég elvont.Sajnos nekem nem jött be és így valószínű a 2.-at is kihagyom
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én abban az időben kezdtem PC-n játszani, amikor a játékok éppen hogy túlnőttek a "kék-pont-kerget-zöldet" grafikán, így a mai napig sokadlagos szempontnak tartom a grafikát. Persze nyilván jó, ha egy játék szép, de egy játék jóságát nem befolyásolja nálam.
A Bioshock egy nagyon élvezetes játék volt kiváló hangulattal, ráadásul jól is néz ki, ennyi nekem bőven elég ahhoz várjam a második részt.gábbor: Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy te itt vagy nekünk és utat mutatsz határtalan bölcsességeddel.
-
nrgia
őstag
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
Tökéletesen egyet értek a gondolat meneteddel...
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
Csak ha az ember már megvesz egy játékot akkor látványban is legyen jobb mint az elődje! Én legalábbis elvárnám!
( Nem mintha az 1 nem nézett volna ki jól csak azért mégis... ) -
NovaBlue
aktív tag
-
nrgia
őstag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
-
gábbor
tag
Döbbenetesen gagyi, mint az első rész.
-
Sirandrish
legenda
Huu de nagyon akarom már..
az első is nagyon jó lett és ez sem lesz roszabb ahogy így elnézem -
NovaBlue
aktív tag
a grafika nem sokat változott...
-
E.Imi
csendes tag
Szerintem eloszor a System Shock 2 nyomjatok vegig...aki meg nem tette!!
-
Ez valami nagyon elvont. Be kell szereznem az első részt.
-
nrgia
őstag
Áhh 55mp-nél megáll a vidi nálam....bár ami addig van is tetszik
Mondjuk elfogult vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban...az egyik igazi nagy kedvencem...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest