- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
nem tűnik gyorsabbnak a 4.2-nél. de elvileg az akkuhasználat optimalizálásra mentek rá jobban a 4.3-ban. ahoz meg azért sokáig kellene napi normál (=nem állandóan nyomkodós) használatban lennie hogy látszódjon valóban olyan jó-e. de mivel a kamera ebben is (ahogy sajna a CM10.1-ben is) csak 720*480-ban képes felvenni így nálam nem marad fent olyan sokáig hogy erről nyilatkozni tudjak
de amugy nem találtam olyasmi fontosat ami ne működött volna. mondjuk nem volt fent napokig és nem is "laktam be".
-
glehel
senior tag
nálam most ez üzemel jelenleg slot2 esen.
de valójában slot 1 re telepítettem amit dtrail rakott fel aztán átköltöztettem a slot2re utána frissítettem a 0811 verzióra amit linkeltem.A dtrail verzió SELINUX disabled a dhacker29 verzió SELINUX enabled nem tudom mi a jelentősége lehet a JBX kernel csak akkor fog menni rajta ha a SELINUX ki van kapcsolva.de még nem készült rá JBX kernel.
Én úgy érzem kicsit gyorsabb mint a 10.1 stabilitásról még nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest