- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Gondolom Maxx, de akkor is durva az a 1,5 nap 15%. Én örülök ha estig kibírja, igaz az enyém sima Xt910, állandó 3G, WIFI, szinkronizálás, de ez szerintem nem is baj, ezért okostelefon. Nekem már a 2 nap is megváltás lenne.
Valaki írta, hogy a teló alapból2G-n lóg, és amikor használja netezni akkor vált át 3G-re. Ezt mivel állítjátok be? Én eddig olyat widgetet találtam ami a beállításokba vitt be. Az kéne, hogy nekem is alapból 2g-n szinkronizáljon (gondolom elég neki a kisebb sávszél) meg menjen egész nap, és amikor elindítom az operát/facebookot/ dropboxot/vibert/maps-et/TuneIn-t akkor váltson át automatikusan 3g-re, utána meg álljon vissza ha már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged