- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
Jogos, kicsit félreírtam...
Szóval a kérdés a a mikrofon cseréjére vonatkozó tapasztalat, már aki cserélt vagy cseréltetett ilyet a telefonján. Bár azóta megnéztem videót ezzel kapcsolatban, és láttam, hogy van egy kis forrasztani való is, legalábbis a kiszerelésnél, az meg azért nem annyira a barátom
-
vétó
aktív tag
Sziasztok, jó rég nem szóltam hozzá a témához, de most elérkezett az ideje, hogy kérdezzek. Szerencsére az én lassan 3. éves XT1032-esem jól érzi magát, pedig már a 2. GripShell-t nyűvi. Viszont aszomszéd XT1039-esét elérte a hangszórópara; nem hallják, amit ő mond. És bár még nincs 1 éve, hogy az övét rendeltük, a kedves sufnicég azóta szőrén szálán eltűnt, nehogy valaki garanciális kérdésekkel keresse (azt most hagyjuk, hogy miért onnan lett véve).
Mivel azonban egy hangszóró nem nagy költség, rendelek egyet,és kicserélem. Erre vonatkozó gyakorlati tapasztalatokat szeretnék megtudni: honnan, milyet érdemes venni, mire érdemes odafigyelni a szerelés során? (oktatóvideókat persze mindjárt feltúrom a youtube-on).A segítséget, hasznos tanácsokat előre is köszönöm!
ui.: sűrített levegővel kifújás megvolt, nem változott semmi; headszettel van hang tőle is.
-
vétó
aktív tag
válasz
vwpolopg #15989 üzenetére
Nekem most pár napja érkezett meg egy AliExpressről rendelt GripShell, mert a korábbi, Expansys-os rendelésű gyári sajnos 1,5 év használat után tönkre ment (elszakadt az oldalsó gumi).
Az Ali-s eladó szerint eredeti gyári termék, viszont a csomagolást nézve szerintem nem... ettől függetlenül azonban semmiben sem különbözik a korábban vásárolttól, szóval ha hamisítvány is, minőségben szerintem semmiben sem tér el a gyáritól, így nekem megérte a szállítással együtt elköltött 2500 Ft-ot. -
vétó
aktív tag
-
vétó
aktív tag
megérkezett az 5.1-es frissítés a 2013-as Moto G-re. Németországi MediaMarkt-os vásárlás, root nélkül, zárt bootloaderrel.
-
vétó
aktív tag
válasz
forintuser #13936 üzenetére
A frissítéssel elvileg semmi nem törlődik, nekem legalábbis maradt minden. Nálam a frissítés utáni FR gyalult mindent. Bár részemről eldöntött tény volt, hogy frissítés után gyalulok, azért előtte megnéztem, megkavarodott-e valami. Sajnos igen... (voltak duplikált alkalmazások, amiket nem lehetett eltüntetni, meg nem igazán volt gördülékeny a rendszer; persze lehet, hogy néhány reboot megoldotta volna, de ennyire nem mentem bele a dologba)
-
vétó
aktív tag
válasz
vilmos.nagy #13930 üzenetére
nézd meg, hogy a Motorola Update Services a legfrissebb-e a telefonon. Elvileg 4.0-nak kell lennie. Ez szükséges ahhoz, hogy megkaphasd a 5.0 frissítést
-
vétó
aktív tag
válasz
forintuser #13732 üzenetére
Nekem épp pár perce jött egy (német nyelvű) értesítés a telefonon, hogy a következő hetekben érkezik a Lollipop frissítés, de ehhez a legfrissebb verziójú Motorola Update Services-nek kell a telefonon lennie. Hát, lassan kb 3 vagy 4 hónapja az van rajta...
-
vétó
aktív tag
Lassan ugyan, de azért végre elkezdődött a 2013-as európai Moto G-k OTA frissítése (1032). Bár a cikk azt mondja, hogy a németroszágban élők örülhetnek elsősorban, tegnap egy román srác jelezte, hogy az ő, németországban vásárolt készülékére már megérkezett. Az enyém is onnan való, de egyelőre azon még semmi, mint ahogy asszony brit készülékén sem...
-
vétó
aktív tag
válasz
lajozs #13729 üzenetére
Akkor még esetleg nézd meg ezt közelebbről: ViewRanger
-
vétó
aktív tag
ha jól értem a dolgot, egyes információk szerint jövő héten
spanyolországbanmegkezdődik az európai 1. gen. modellek OTA frissítése. a spanyolországi hivatalos moto twitteren olvasták... -
vétó
aktív tag
CURRENT STATUS OF LOLLIPOP UPDATE FOR MOTO G
1. MOTO G (2013)
- Soak Test still Going ON in India and Brazil (2nd Phase - Android 5.0.1) [OTA Available]
- Android 5.0.1 Released for GPe Variant (OTA Available)
- Expected Release Date for most variants - 1st Half of January 2015 (According to a verified source)
2.MOTO G (2014)
- Released for USA (Android 5.0.1) [OTA Captured]
- Soak Test Completed for India and Brazil (Android 5.0)
- Expected to be released by January 2015 -
vétó
aktív tag
Akinek nagyon hiányzik FM rádió, ezt letöltheti kipróbálásra: FM rádió
-
vétó
aktív tag
Szerintem nem kell ennyire komolyan venni ezt a GPS utáni merülés problémát. Néhány ember tapasztalta, de a többség nem, csak azt nem írogatjuk folyamatosan, hogy nálunk nem jelentkezik ez a hiba. Nálam még pl. sosem volt.
-
vétó
aktív tag
Ha igaz, akkor még idén megkapjuk a nyalókát
-
vétó
aktív tag
válasz
cimbi186 #10849 üzenetére
Ha már valaki annyira izgul a sötét háttérre tárcsázóban, akkor érdemes ránézni erre a magyar fejlesztésű alkalmazásra (tegnap végri kikerült a Beta státuszból): Ready Contact List
-
vétó
aktív tag
Németországi MediaMarkt-os (Retail en.De) telefonomra most jön lefelé a 4.4.4
-
-
vétó
aktív tag
válasz
Strike111 #6457 üzenetére
Szia,
nem tudom, a kérdés kinek szólt, de válaszolok; a garanciáról itt írta valaki korábban, hogy a hazai MM is elfogadja a kinti MM számlát. Garancialevelet külön ott sem adtak (nekem, vagy legalábbis hozzám nem jutott el). Egyébként eddig semmi különbséget nem látok az Expansys-tól vásárolt GB-s Moto G-vel szemben.
Viszont ahogy azt már korábban írtam, a MM adott hozzá töltőfejet.Ha bárkinek olyan kérdése van, hogy össze kellene konkrét dologban hasonlítani a GB-s és a DE-s Moto G-t, abban szívesen segítek, mivel így akkor most mindkettő rendelkezésre áll.
(már csak a Grip Shell-ek kellenének az Expansystól - előrendeltem -, mert így elég nehéz megkülönböztetni a két készüléket a képernyő bekapcsolása nélkül, úgyhogy én is, meg a nőm is szoros megfigyelés és őrizet alatt tartjuk a sajátunkat
)
-
vétó
aktív tag
Jár egy nagy piros pont a németországi MediaMarkt-nak: a készülék mellé adtak töltőfejet is
-
vétó
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #6293 üzenetére
na pont a honosítás nem igazán érdekel, minden telefonomat angol nyelven használtam eddig is.
-
vétó
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #6289 üzenetére
Mi a különbség a némert és az angol ROM között? A Német MediaMarkt-os Moto G-n gondolom a német ROM van (a korábbi Expansys-os mellé most lett még egy rendelve a német MM-ból, és kíváncsi vagyok, mire számítsak)
-
vétó
aktív tag
azt tudja valaki, hogy a német mediamarkt-ban forgalmazott moto g pontosan melyik típus?
-
vétó
aktív tag
azt hol, miből látom, hogy frissült-e a kamera alkalmazás, illetve, hogy mikor? a jelenlegi verziószám: 3.2.14.4
-
vétó
aktív tag
válasz
RootRulez #5706 üzenetére
múlt hét hétfőn rendeltem expansys-ról, szerdán érkezett meg. csütörtökön frissítettem 4.4.2-re. semmi jele extrém akkufogyásnak, stabilan elmegy két napot egy feltöltéssel. lildl-ben vásárolt hálózati töltőfejjel megy a töltése. nincs rootolva, alig pár plusz app került fel rá, viszont masszívan ki van használva (wifi + mobilnet [2G, mivel itt nincs más], email, ebook, böngészsés, időzítő, stb)
-
vétó
aktív tag
Expansys-on Moto G grip shell előrendelhető. Már ha valakit érdekel.
-
vétó
aktív tag
Nem teljesen világos számomra, hogy az "akku probléma" (hirtelen merülés) csak a 4.4.2-re frissített változatoknál fordul elő, vagy a 4.3-on is? (még frissítése előtt vagyok a tegnap megérkezett és beüzemelt telefonnal)
A Lidl-ben árult hálózati töltőfejről tudja valaki, hogy milyen feszültségen tölt? (remélem jól tettem fel a kérdést)
-
vétó
aktív tag
ójajjj... őszinte leszek: én azt a kamera váltó ikont körpanoráma készítő "kapcsolónak" néztem... no mindegy, van ez így. És köszönöm az őszinte szavakat, meg a segítséget, selfi nem lesz (megijedtem magamtól, és gyorsan visszaváltottam)
-
vétó
aktív tag
Sziasztok,
új Moto G tulajdonosként (ma érkezett meg az Expansys-os megrendelés) kérem a tapasztaltabbak segítségét az alábbi kérdésekben:
- El lehet-e tüntetni, és ha igen, akkor hogyan a képernyő felső részén lévő Google kereső panelt?
- Szerkeszthető-e, és ha igen, hogyan a lehúzható értesítősávból elérhető kapcsolópanel?Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged