Hirdetés
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZiD
tag
Hello,
Mit vegyek még májusig?
Mod van VTC mini, iSolo és Ist 100 úton(lesz) Meg valahol kallódik egy sima mecha mod is
De kazán... Van Subtank, Expromizer, illetve tervezek egy Uwell Crown-t leszűkítve. Milyen nem túl drága ajánlott van még ~ 20-25 dodóig, ami szájból tüdős, lehetőleg ne gravitációs elven működjön(lásd expro)? -
ZiD
tag
Sziasztok,
5.0.2 van fent a 1gen-es Moto G-én.(retail.en.DE). Bootloader nyitva, root is megvolt hajdanán, TWRP is fent. Megjött az OTA frissítés, de az nem megy, TWRP-nél elakad:Megpróbáltam a 1click módszert de ott is csak errorokat kapok. Gondolom elnéztem/kihagytam valamit, mert figyelmetlen voltam
Mit?
Kösz!
-
ZiD
tag
válasz
tom120514 #14331 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy jó, hanem hogy megy
Nekem eddig különösebb problémám nem volt, 1-1 dolog inkább szokatlan. Nyilván nekem is van olyan, ami nem tetszik(pl kikapcs gomb hosszú megnyomása után rezgő/néma állítása) de azé' android, hogy mindenre legyen kis millió alternatívaPár frissítés, és lesz ez jobb is.
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Nekem is megjelent s Lolli, ki is próbálnám. De...Anno amikor megvettem,próbálkoztam magyarosítással, amivel sikerült téglává varázsolnom a telót. Aztán itteni hathatós segítséggel, és pár liter folyadékveszteséggel sikerült visszatenni rá egy retail.en.de gyári sw-t. Root meg is szűnt, jelenleg csak a bootloader van nyitva. Ezzel nekivághatok az OTA frissítésnek?
Köszi, Gábor
-
ZiD
tag
Töltővel kapcsolatban: van aki már kipróbálta 2A-es töltővel? Nekem van egy Asus tablet tölrőm, ami ennyit ad le, de nem szereti a G. Töltés közben a kijelző nem igazán akar menni, de töltőről levéve(vagy sima 1000 mAh-ost használva) nincs ilyen gond.
Persze lehet, hogy csak azt a típust nem komáljaÉs akku: konkrétan nem érdekel ki hány napot tud kihozni, de nekem 2-3 óra óra Ingress mellet(ha mond valakinek ez valamit-folyamatos kijelző, GPS, net, wifi megy) elmegy 1 napot, ami cool
Szóval jó az akku, ez a lényeg -
ZiD
tag
Százalékos akkus kijelző témához még egy alternatíva: android weather widgets-ben 4x3-mas üzemben mutatja a %-ot. Igaz nem az akku ikonba, hanem a kitett widgeten, ellenben nem kell root, és plusz egy app az amúgyis általánosan használt időjárásos widgeten kívül
-
ZiD
tag
válasz
balazs.b9311 #4323 üzenetére
Hajrá, nekem is ugyan ez volt, le is izzadtam mire visszavarázsoltam
-
ZiD
tag
ghiottone, rudiszarvas:
Köszönöm mindkettőtöknek
Most meló lesz estig, utána megint megpróbálom, és lehet, hogy kérem a segítségeteket, amit előre is köszönökÉs valószínű alap kérdésekkel is, mert nem vagyok nagy tech zseni, csak egy mezei user
-
ZiD
tag
válasz
ghiottone #4238 üzenetére
Neked is köszönöm, de egyenlőre nagyon nem megy, és mennem kell...
Az mfastboot egy exe, ezt hova csomagoljam ki? Ha beteszem az adb tools-ba, nincs hibaüzi, csak egy pillanatra felvillan az ablak, és eltűnik.
Nincs olyan lehetőség, hogy a recoverybe a nyelvi csomagot vhogy leveszem, és anélkül indítom újra a telót? -
ZiD
tag
válasz
Rudiaszarvas #4233 üzenetére
Hááát
mfastboot letöltésnél hiányolja a AdbWinApi.dll-t, pedig az már le lett töltve az ADB Tools-al...Ui: köszi az eddigi segítséget
-
ZiD
tag
válasz
Rudiaszarvas #4231 üzenetére
Igaz, rosszat másoltam
Ez lenne: Android 4.4.2 Blur_Version.174.44.9.falcon_umts.Retail.en.GB
Hát elnézve a leírást ez nem egyszerűSzóval amit írtál
Bocs, kicsit kapkodok már...
-
ZiD
tag
válasz
Rudiaszarvas #4228 üzenetére
Erre gondolsz?
Innen letöltöm mondjuk ezt: Android 4.4.2 Blur_Version.172.44.4.falcon_umts.AWSRetail.en.US
Ez jó?Szerk: pedig már izzadok, hogy teljesen ko a teló
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, bajban vagyok:
177.44.9-es retail.en.GB-és Moto G-re a magyart nyelvet szerettem volna telepíteni az összefoglaló leírása szerint.
Bootloader, és root megvolt rendben, de mióta a 4442LANG.zip-et installáltam, a pin jód kérésig nem jut el a telefon. Mit tegyek?Nagyon köszi előre is!
-
ZiD
tag
És végre átvettem én is a G-t
A hátlap tényleg jóval csúszósabb mint gondoltam, de vettem hozzá egy Lemon színű Shell-t(bár élőben kevésbé sárgás mint képen) mindjárt meglesem azt is.
Én bátor vagyok, és már jön is az update le ráSzerk: az új hátlap tényleg kevésbé csúszik, gombok viszont valóban "lötyögnek" egy kicsit. Ellenben sokkal kevésbé állnak ki, mint itt 12 hozzászólásból gondoltam
(konkrétan sztem egyáltalán nem zavaró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest