Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
-
Uzi74
senior tag
Elérhető a 7.0 a System update alatt, van aktuálisan valami szívás ami miatt érdemes várni?
-
Uzi74
senior tag
G5 is kopogtat az ajtón, Z Play helyett nekem lehet hogy elég lenne a tudása... Kiváncsi leszek az utcai árára
-
ghiottone
nagyúr
Köszönöm
A P2 inkább a Z Playhez van közelebb, még árban is. Amúgy tényleg a kamera + az ujjlenyomat olvasó, ami a legfontosabb különbség, de a G4 is jó "kis" teló, így főleg, hogy megy lejjebb az ára.
Amúgy januárban jön a Moto M is 87 ezer forint környékén a Z és a Z Play mellett Magyarországra is. 4gb ram, fém készülékház, a G4 plus kamerája + hátlapi ujjlenyomat olvasó. -
tybsen
addikt
válasz
ghiottone #84 üzenetére
Most olvasom csak, nagyon jó írás lett gratulálok hozzá!
Épp most néztem az amazonon hogy a moto g4 csak 169 euro.
Igazából hosszas sérülés után úgy döntöttem hogy lenovo p2 lesz a nexus 6 utódja de most kicsit elgyengültem, mert moto g4 fele annyi, mint a lenovo p2 a maga 349 € árával.. nyílván a lenovo sokkal többet tud meg ujjlenyomat olvasó megőrült nagyon meg satöbbi satöbbi... De 170€ nem rossz ár, és tudom hogy nem ezt a modellt használtad, de majdnem ugyanaz, s617 a moto g4 is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kakukkmarci #83 üzenetére
Ezt sugalltam én is korábban, hogy a Nova lesz a ludas - az alkalmazás engedélyeit kell megnézni - Kisegítő lehetőségeknél legyen "be"-re állítva a Nova Launcher alatti opció, eszköz felügyeletnél eszközrendszergazdaként is legyen bepipálva. - legalábbis most nézem egy Mi s-en és így működik nálam a dupla koppos képernyő zárolás, ami után simán oldja is az ujjlenyomattal. A G4 Pluson már nem tudom kipróbálni, új gazdijánál van.
-
kakukkmarci
senior tag
Rájöttem, mi okozza az ujjlenyomat problémámat. Ha a power button-nal, vagy az időkeret lejártával záródik a képernyő, semmi gond nincs a felnyitással. Viszont ha egy 3rd party app-pal zárom (nova launcher, screen off), akkor biztos, hogy kéri a mintát is...
Hogyan lehet ezt kikerülni ? Szeretnék spórolni a gombbal... -
JayZ
tag
Srácok, lenne egy bugyuta kérdésem.
Ugye, amazonde-ről már lehet rendelni nekünk is, ingyen szállítják, ha jól tudom a dolgokat onnan (35 eur fölött). HA vennék mondjuk egy motorola telót (aminek a hivatalos magyar forgalmazása gariztatása...???), ÉS itthon akarnám gariztatni..az működőképes? Vagy ez hogy van ez? Mikor ilyen 120 dollár körül vannak moto g4 play-ek, erős a csábítás.. -
ghiottone
nagyúr
Ezt a 4G-t már nem tudom megnézni, mert elajándékoztam a telót, de valami olyan rémlik, hogy egyszerre csak az egyik kártya tudja a 4G-t.
Nálam nem volt gond az ujjlenyomatolvasóval -
Uzi74
senior tag
válasz
kakukkmarci #78 üzenetére
Csak az elsődleges internetre állított slot-ban megy a 4g, nem? (az persze lehet mindkettő, de párhuzamosan csak 1-en van 4g nálam)
-
kakukkmarci
senior tag
A tesztedhez annyit fűznék hozzá, hogy nálam a 4g megy a kettes SIM helyen is. Lehet, hogy az egyesen is, de azt most lefogyasztottam, így nem látom még.
Problémám is lenne, mégpedig az ujjlenyomat olvasóval: Nagyon megbízhatatlanul old fel. Kb. 20-ból egyszer.
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul a regisztráláskor? Sokszor végig csináltam, trükközve is... (Pl. egy ujjat többször megadva.) -
ghiottone
nagyúr
Csak annyiban, hogy ugyanúgy, ahogy a Nexusokon, Pixeleken, itt sincs Galéria - másban nem stockabb.
Moto Galéria alkalmazás. - simán telepíthető, nem frissül.
-
DVlad
őstag
Urak, volna pár kérdésem.
Tegnap üzemeltem be egyet a családban. Jól láttam, hogy nincsen benne galéria? Próbáltam letölteni rá, de az összesben reklámok vannak, még abban is, ami másik kettőn (x style, x 2. gen) reklám mentes.
Csengőhangnak úgy kell betenni valamit, hogy be kell húzni a gyári hangok közé, ugye?
Előre is köszönöm! -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Mennyibe kerül most egy ilyen telefon? Érdemes vétel lehet?
-
ghiottone
nagyúr
7.0 Soak teszt elindult Braziliában - 1-2 hét és indulhat az India, majd Európai modellekre is - a korábbi modelleken szerzett tapasztalatok alapján.
-
ghiottone
nagyúr
aha - eddig ami változást észrevettünk az anyi, hogy a Moto Displayen a jobb felső sarokba kirakták az akkuszázalékot (anno az 1. genes X 5.1-es frissítésénél volt ilyen) + a hibajavító csomag július 1-re frissült. Gondolom még más is lehet, mert 500 mega az combos egy frissítés csak úgy.
-
Uzi74
senior tag
Érkezett ma OTA frissítés (MPJ24.139-63), július végéig security patch + bugfixek, 500mb-os darab volt. Egyelőre megy gond nélkül ez is
-
basaja
senior tag
válasz
HerbertSobel #67 üzenetére
Vagyis összesen 8 mag...😏...de ez csak szőrszálhasogatás...
-
basaja
senior tag
válasz
HerbertSobel #65 üzenetére
A prociban nem 2x4 mag van?🤔
-
HerbertSobel
csendes tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
felhasználóx #63 üzenetére
Szerintem az egy hibás példány lehetett, mert az 1 kártyás Telenoros verzió rendben van és az aksi ideje nagyon brutál.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
felhasználóx #61 üzenetére
Flottában vettem 5 hónapja egy Vibe P1m-et - remekül muzsikál. Mondjuk frissítés még nem volt rá...
-
ghiottone
nagyúr
-
rankesz
veterán
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #55 üzenetére
Elvileg igen, egy fémházas telónak minőséginek kellene lennie, csak épp a Xiaomi nem a legjobb anyagot használja - vékony aluminium, ami még csúszik is -
"a hátlapi és a sarokívek továbbra is kényelmes tartást biztosítanak, bár a kivitelezés csúszós maradt...
...a fémházas borítás (a hátlap aljára és tetejére műanyag sáv került) meglehetősen vékony, amit tapintásra és kocogtatásra is érezni egy minőségibb LeTV Le 1s-sel összevetve, és erősebben megmarkolva a Redmit, némi halk recsegést hallatni lehet." - Bone123 Redmi Note 3 Pro tesztAz aksi pedig érdekes, mert nem éreztem nagyon azt a +400 mAh-t a Moto X Play után a RN3Proban. Az XDA-n 10 órás kijelzőidőt is posztolt már egy srác Moto G4 plussal. + a G4 Plus simán hozza azt nekem, mint az X Play 600 mAh-val kisebb aksival.
-
Lovi24
senior tag
válasz
tothmaxy182 #53 üzenetére
Párom is cserélt Redmi3-ra,egy 1 generációs X-et ( előtte G-je volt ).
Lényegében neki a bika akku volt a fontos,ami valóban nagyon jó a Xiaomi-ban.
De..... azt mondta,elég sok kompromisszumot kell ezért a bika akkuért kötni.
Tele van a szoftver olyan alkalmazásokkal ,amik hasztalanok ( cleaner és egyéb xiaomis cuccok) számára és ha letiltja problémát is okozhat. Azt mondta,hogy olvasgatja a teló fórumát és romolgatások vannak hegyekben,többek között ezeknek a programoknak az eltüntetése miatt. Az Ő telóját magyar rommal vettük,itt az Aprón. Ő romolgatni nem akar,így a heti frissítés sem jön rá,nem tudom javítottak-e már ezeken a dolgokon.
Térerő... hát az a Motokban elég jó,sok gyártóval ellentétben. Sokszor amikor hívom, " pillananatnyilag nem kapcsolható ", ahol eddig azért volt neki 1-2 -es térerő ( igaz a Samsung telós kollégái is panaszkodnak ).
Beszélgetés hangminősége.... sokkal jobban behallatszik a külső zaj ( de egyébként nem bugyborékol,csak ritkán " dobozabb " hangja van).
Nem rossz telókat csinál a Xiaomi,sőt a kínaiak közül még az egyik legjobb,de azt hiszem én is maradok a Motonál. ( habár nekem nincs G4 plus-om ,de volt már jópár Moto-m )
Egyébként meg majd lejjebb megy még ennek az ára , akkor kicsit vállalhatóbb lesz_ghiottone jó lett a teszt ,gratula
-
updog
őstag
válasz
"Én még jelenleg is az első generációs G-t használom" Szintén zenész
Full gyári 5.0.nemtomhányas rendszerrel, simán bírja 1+ napig az akksi, rendesen nyüstölve.
Annyi baja van, hogy néha random merülget 10-20%-ot éjszaka, és Aliex. app szlopálja néha indokolatlanul, bár ez kevésbé a telefon hibája
Pont nézegettem én is a G4-et, de az ár láttán egy elfojtott WUTtal le is zártam a dolgot
-
tothmaxy182
őstag
válasz
ghiottone #54 üzenetére
Kétségtelen, hogy egyik sem volt még a kezemben, de ha már minőség, akkor egy fémházas telót jobbnak gondolnék. Javíts ki, ha tévedek.
Illetve az akkuméret sem éppen elhanyagolható!
De egyébként megértem az álláspontod, hisz én sem tudok szabadulni a Moto G-mtől. Valahogy tökéletesen teszi a dolgát, és ennyi nekem elég! -
ghiottone
nagyúr
válasz
Ahogy egyik haverom mondaná:
"papa, nem ugyanaz a minőség"A Redmi Note 3 Pro olcsóbb és erősebb a proci, de ebben ki is merült az előnye. Használtam 1-2 hétig, de alig hittem, hogy eladjam...
-
tothmaxy182
őstag
Én még jelenleg is az első generációs G-t használom. Nagyon jó kis teló, imádom. Mostanában már nézegetem a lehetséges utódokat. Szomorúan látom, hogy biztos nem ez a készülék lesz az. Ha belegondolok, hogy mennyiért vettem anno a Moto G-met és ez mennyibe kerül... Hááát, a két ár között van egy kettes szorzó. A kijelző méretről meg inkább ne is beszéljünk. Sajnos azt kell mondanom, hogy egy Xiaomi teló sokkal jobb választás ennél, legyen az Redmi 3 Pro, vagy Redmi Note 3 Pro.
-
tybsen
addikt
Na csak megjelent, orulok neki!
Most nem volt idom elolvasni de megnezem, grat hozza!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
felhasználóx #49 üzenetére
Ha nem kell az ujjlenyomatolvasó és az erősebb kamera akkor szerintem simán. Jó teló lett. Csak nem tudom hol van a te általad említett áron.
-
felhasználóx
tag
A sima G4 56-58k a hazai (közeli) webshoppokban, 1 év garival. Az azért sokkal barátságosabb. Jelenleg is első generációs G-t használok 2,5 éve. Nagyon megszerettem a moto-t, maradnék a márkánál. Vajon a sima G4-gyel is kihúzok legalább 2 évet?
-
Máté94
addikt
válasz
felhasználóx #44 üzenetére
G4 Play kedvezőbb árazású.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
felhasználóx #44 üzenetére
2-3 hónap és rendbe lesz.
-
felhasználóx
tag
Kiváló a teszt, köszi.
Az 1 gen. G-t cserélném le. Sajnos ahogy látom nem erre a készülékre....kicsit elcsúsztak az árazással -
Máté94
addikt
G2-ből kiindulva kapunk vajon 8.0-át?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #38 üzenetére
Persze, csak a rendszerük szerint nem szállítanak Magyarországra
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #36 üzenetére
Sajna nem. Az áfa különbözetet is bevasalja az amazon, így nem 199, hanem 210.60 font + 5.91 font a szállítás. + 1 kártyás modellt adnak. Ha a mostani középárfolyamon váltunk, akkor 81ezer lesz a vége.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Angliai Amazonról hamarabb itt van és nem sokkal drágább:
Moto G4 16 GB: 159 £ (59800 HUF)
Moto G4 Plus 16 GB: 199 £ (74900 HUF)Szállítási idő: 5-7 munkanap
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #34 üzenetére
Moto G4 16 GB: 149,99 $ (42700 HUF + ÁFA)
Moto G4 32 GB: 179,99 $ (51200 HUF + ÁFA)Magyarországra várható szállítási idő:
Standard Shipping (munkanap): 15-22
Expedited Shipping (munkanap): 5-9
Priority Shipping (munkanap): 3-6Magyarországi csomagküldés árai:
Standard shipping: 4,99 $ + 1,99 $ fontonként (1820 HUF)
Expedited Shipping: 6,99 $ + 2,99 $ fontonként (2590 HUF)
Priority Shipping: 29,99 $ + 8,49 $ fontonként (10230 HUF)Megjegyzés: Csomagolás tömege: 0,7 font
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem tudom, mennyi idő alatt és milyen áron jut el ide, de az Amazon 50 dollárral adja most olcsóbban a Prime előfizetőknek a G4-eket, mint a hivatalosan ajánlott fogyasztói ár:
-
Jó kis teszt lett.
Gondolom cameraAPI2 támogatás nincs?
Olyan jó lenne, ha a záridőt lehetne 0.2 sec főlé tolni. -
kengyel
nagyúr
Nagyon jó részletes a cikk, minden elismerésem.
-
paperboy
senior tag
Ja Turbo Power... Az akksi meg szép hamar mehet majd a kukába.
-
Postas99
őstag
válasz
marositech #19 üzenetére
A moto feture-ök sokat érnek szerintem, bárr kár hogy nem mindent örökölt meg a nagyoktól.
A ONE+ fórumát nézve van probléma rendesen a 3-as AMOLEDdel jön, ha összetöröd DRÁGA a javitás.
A 1+2 ebből a szempontból jobb választás ott viszont a szoftver gatya.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #26 üzenetére
Ha a videóban szereplő változatot nézzük:
- + 2Gb ram - hmm, az elején mintha le lett volna korlátozva a felhasználható memóriamenyisége, hogy a telefon aksija ne játssza el a Titanic effektust.
+100 dollárért minimum, hogy ezek benne vannak- nem érzem, hogy Lenovo lenne sem minőségre, sem szoftveresen, stb (Yoga 2 tablet és Vibe P1m is volt nálam hosszabb ideig). A rendszerbe belenyúlva is még látható, hogy Motorola. A Moto Z kínai verziója - na az már Lenovo UI-t kap a Kínai felhasználók nagy örömére.
- instabil micro sD? Mondjuk class 10-es 80-90MB/sec minőségi kártyáknál én még nem láttam instabilitást + 128GB-al még bővíthetem a 64 GB-os verziót.
- Ez megint szubjektív én tiszteletben tartom mindenki véleményét és ízlését, preferenciát. Nem volt még OnePlusom, de nem is tervezem a vásárlását
és azért a videó is szépen elmondja az alapvető különbségeket, hogy nem egy ligában játszik a 2 telefon, de 100 dolcsival olcsóbban a G4 Plus is mindent elfuttat, csak nem max teljesítményen. - Lehet egy átlag usernek nem is kell több ennél...
-
ghiottone
nagyúr
5 teljes napig használtam Honor 5C-t ami az ujjlenyomatolvasó hiányában ugyanaz, mint a Honor 7 Lite az pedig már Huwei P9 Lite fémházban. Úgy voltam vele, hogy spórolok 20 ezer forintot, nem veszek G4 Plust, úgyis a szeptemberi Z Play-re hajtok, addig jó lesz ez. A sebességre, EMUI-ra nem volt panaszom, főleg mert egy android n témával már hasonlított is egy cseppet a felület a stock droidhoz, de 2 simmel a 10 gb már kevés volt nekem, a kamera pedig nagy csalódás volt. Pár gondolat az 5C-ről.
Az árral egyetértek veled és a korábban hozzá szólókkal - olcsóbban kellet volna kidobni itt az EU-ban, az alap verzió árán lehetne megint jó választás - de mostanában minden "ismertebb" gyártó elszáll az árazással
.
marositech: van akinek a 40 ezer forint is számít. Én az OP3 megjelenésekor rögtön belepakoltam a kosárba, mert ennyit kiadok egy jó telóért, de aztán átgondoltam, néztem pár tesztet és a korábbi modell fórúmát.... Amúgy egy összehasonlítás a 4GB-os G4 Plus vs. OP3 - itt csak 100 dollár a különbség.
rankesz - az 1. genes X-nél tényleg sokat vártunk a Lollipopra (még béta tesztelőként is), aztán az X Play-re már jó ütembe nyomták ki a verziókat (6.0 - 2015 december, 6.0.1 - 2016. március) Az amerikaiak meg hőzöngenek folyamatosan - hát pl. a Verizonnál lehet is, ott szinte mindig csúsznak, vagy ki se adják a frissitést.
-
rankesz
veterán
A Motot ismerve nem lesz gond a frissítésekkel sem
Erre azért ne vegyél mérget, volt itt azért vásárlói hőzöngés, meg szervek általi elmarasztalás a moto frissítési szokásai miatt...
-
batai15
félisten
Jó cikk, a widget letöltést , külön köszönöm régóta keresem.
Maga a telefon nem rossz,de csöppet drága az alap verzió is, és figyelembe véve a p9 lite árát ha már említetted , rá kell cafolnom hogy ,de igenis jobb vétel , hiába stock droid a moto ,ami a gyengém.
A fingerprintet meg meg lehetett volna oldani hogy akár htc 10 szeruen kapjon mellé gombokat ,mert így hülyén fest a dupla home gomb.meg értelmetlen is.
Plusz eleve vissza lépés a stereo elhagyása is, valamint ennyiért már usb ct kellene adni . Filléres dolog ez a Csati,n én értem miért adnak még ki egyesek micro usbvel telefont
Volt gen 1 moto g-m imádtam ,az eggyik legjobb telefonom volt . -
dSERiES
senior tag
A Nexus 6P és az iPhone 6S kamerája azonos szinten van?
(bocs, engem ez meglepett)
-
-
embe
nagyúr
Gratulálok a cikkhez, jól sikerült!
-
Matada2.3
veterán
Köszi a cikket!
Jó volt olvasni. Viszont sok az ára, szerintem a G szériából elveszett már a varázs, ami miatt az emberek vették. :/
-
Upo
addikt
válasz
ghiottone #12 üzenetére
Nekem az előlapi ujjlenyomatosok jobban bejönnek. Ha az asztalon van a teló és meg kell nézni valamit, akkor csak odanyúlok, feloldom, megnézem. A hátlapinál mindig fel kell emelni hozzá a készüléket és megkeresni a hátsó szenzort. Tehát kézben fogva az előlapi és hátlapi is ugyanúgy használható, de lerakva a hátlapi nem jó semmire.
Amúgy tényleg kihagyták az iránytűt? A régebbiekben meg az iránytű mellől hiányzott a giroszkóp, valahogy nem jön ez össze nekik, de hogy mire jó ez a szánalmas fillérközösülés? -
TTTotya
senior tag
Köszi a tesztet! Nekem tetszik külsőre a teló, az ujjlenyomat olvasó gomb nekem a régi Blackberry gombját/optikai egerét idézi.
-
petipetya
nagyúr
Remek leírás, köszi.
-
vlevi
nagyúr
Eeeegen. Én se nagyon vagyok kibékülve a virtuál gombsorral.
Annak ellenére, hogy a mostani telóm is ilyen, nem találtam normális, fizikai gombos alternatívát.
Mert így kicsit átb***ás az 5.5"-s méret, mert youtubeon kívül majdnem minden mástól elveszi a helyet a gombsor, így alig nagyonn egy 5"-snál, márpedig telefonom minden miliméter képernőméret számít. -
szexi. pont abban a két dologban jobb, ami nagyon bánt a Moto G2-mnél: a RAM mennyisége és a 4G
kár, hogy nincs most keret másik telóra
-
shifty!
senior tag
Köszönjük az írást, patent cikk
Kár, hogy megnőtt főleg a virtuális gombsor miatt...használtam ilyen gombsoros telót, és soha nem értettem miért nem lehetett megoldani, hogy az amúgy jellemzően minden gyártónál vastag alsó kávát fel is használják valami értelmesre... -
vlevi
nagyúr
"Ha maradtak volna 5 colos méretnél "
Vagy-vagy.
Mert ez a telefon (és nagyon sok másik) úgy 5.5"-os, hogy a képernő egy részét elfoglalja a gombsor. Ami kis túlzással pont annyi, csájnafón, ami csak 5"-os, de vastag a kávája, és van rajta külön gombsor. -
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #2 üzenetére
Egy 3-axis Gyroscope Bosch ver:1 típus van benne, csak iránytűt hagyták ki.
-
csakany2001
senior tag
Nagyon jó írás,a telefon pedig teljesen rendben van.
-
marositech
senior tag
Iránytű nincs? Azaz megint kimaradt a gyro?
-
basaja
senior tag
Jó kis teszt,köszi.Csak megerősíteni tudom minden szavát,kèt hèt használat után maximálisan elégedett vagyok a telefonnal.Az előző telefonom is Moto volt,a 2.generációs G,így tudtam mire számíthatok.Nekem csak a sztereó hangszórók hiányoznak,minden egyéb okés. Akku nagyon jó,kamera ès a szoftver is jól dolgozik,szóval igazi Moto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest