- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Amikor bejön egy hívás, nem a szokásos kép jelenik meg. A kijelző alsó harmadában van egy lefele mutató kis nyíl, lefele húzva felveszed, felfele meg kinyomod a hívást. Valamiért nekem ez nem sikerül mindig jól. Bár egyre jobban megy
Szokni kell. És mintha nem lenne elég érzékeny ebben a helyzetben tapizásra a kijelző.
Ma előjött egy másik dolog is. Még nem raktam fel a 2.5.25-öt, csak ma este látok neki. Vagyis amit írok a 2.4.2re igaz. Az állapotsávban megjelent egy értesítés, hogy kevés a szabad tárhely. A belsőre érti, a kártyán jelenleg van egy gigányi üres hely. A belső tárhelyet eleve nem tudom kihasználni, eddig egyetlen általam használt rommal sem. Nem hoztam benne létre virtuális meghajtót, amit telepakoltam volna zenével, bármivel. Alkalmazásokból is kevesebb van fenn, mint régebben, hiszen megvannak a megszokott dolgaim, nem és csak a valóban szükségesek lettek telepítve. Ja, és a telepítés még egy hetes sincs. Mégis, amikor ránézek a belső tárhelyre, a 6,5 gigából csak 5 mega szabad. Legalábbis ezt írja ki. Vagy téved, de rendesen, vagy tele van régi szeméttel. Ezt nem igazán tudom elhinni. Meglátom mi lesz az új MIUI-nál. Remélem, eltűnik ez a jelenség, ha nem kezdhetem törni a fejem, hogy hogyan takarítsam ki a szemetet.Nem szeretnék visszatérni a CM7-re. Igaz, elégedett voltam vele, de itt kaptam két fontos pluszt: Jobb zenét hallgatni rajta, mert nem szaggat, amikor elindítok valami erőforrás igényesebb dolgot, és tudja a beszélgetéseket alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged