- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano2101
tag
Hello a kérdésem kb menyibe kerülne egy új panel,alaplap???elöre is köszi.
-
jano2101
tag
válasz
Heimdallr75 #38459 üzenetére
Köszi szépen.
-
jano2101
tag
Hello!Az lenne a kérdésem hogy beázott a telefonom(Motoroladefy),mert beesett a kézmosó csapba,szétszedtem és volt benne víz utána már nem tudtam bekapcsolni ezután elvittem a boltba ahol vettem mert még van rá garancia,vissza adták hogy igen az a hibája hogy beázott de sajnos nem tudják garanciába megjavítani mert ezt irják:a készülék áramköri panelján ismertelen eredetű anyag befolyásából származó korróziós nyomok láthatóak... (de volt már egyszer javítva ugyan ebbe a boltba a hangszóró hibája miatt,emiatt lehetséges e hogy beázott?)
Mert elvileg vízálló a telefon vagyis jobban kéne birnia a vizet mint akármi másnak? Akkor garanciába miért nem csinálják meg???Mert elvileg a férfi az üzletből mondta hogy volt már ilyen beázás ugyan ilyen telefonnál és azt garanciába megjavították!!???????????????
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest