- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcimanci
csendes tag
A fóliával kapcsolatban lenne egy hasonlatom azoknak, akik a GG miatt nem akarnak felrakni plusz védelmet: ha olyan kocsit vennél, amiben van légzsák, utána soha nem kapcsolnád be a biztonsági övet?
-
Marcimanci
csendes tag
Nekem lenne egy nagyom amatőr kérdésem, az egész estém elcsesztem ezzel: letöltöttem a z4root progit, de nem tudom hogyan és honnan, mivel kell elindítani! A fórumban sehol sem találom!
-
Marcimanci
csendes tag
válasz
midnightstar #6753 üzenetére
Én írtam régebben, hogy N-esen ledobálja a wifit. B/G-vel jól megy azóta. A routerem TP-LINK TL-WR941ND. Megoldás csak a B/G.
-
Marcimanci
csendes tag
válasz
Austin F. #6302 üzenetére
Szia, én 10-én rendeltem webshopból, nem kaptam rendelési számot én sem. 13-án írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi van, ezt írták: Szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésének teljesítéséhez nem szükséges megrendelés azonosítójának megléte.
Amennyiben megrendelése nem teljesíthető, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Megrendelésének feldolgozását a feladás napjától számított hat munkanapon belül hajtjuk végre.
Tegnapelőtt éjjel jött: Ezúton értesítjük, hogy a(z) Vodafone Magyarország Kft. küldeményt adott fel az Önrészére, amelyet a SPRINTER Kft. kézbesít.Nos, én tegnap este vettem át a futártól! Független, minden jó! Kitartás!
-
Marcimanci
csendes tag
Nekem is ma jött meg a Vodás Defy. Független, megy rajt minden, kivéve a wifit fel-le dobálja, ez csak nálam megy így?Kell valamit állítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- Reklámblokkolók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged