Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Nippon #15075 üzenetére
Battery savert még érdemes bekapcsolni. Ezen túl ha nem nyomkodod egész nap a telefont és nem beszélsz rajta órákat akkor nem értem miért csak ennyit bír.
Z0C!
Én kb. úgy használom mint Nippon+néha egy kis mobilnet+ha itthon vagyok és kell valami akkor wifi, napi cca. fél óra telefonálás, így gond nélkül elmegy ~3,5 napig (bírná 4-ig is, de ha alacsony az akksi szint inkább felrakom a töltőre). De ha sokat nyomogatom akkor is 2-2,5 nap. -
canniball
nagyúr
-
ndlx
aktív tag
válasz
Nippon #13711 üzenetére
Por - fogalmam nincs, nem néztem még meg. de annyira szerintem nem. elég passzentosan rajta van.
Zseb - szűk nadrágzseb felejtős, tapad is és mindent tisztességes gumiszerű (szilikon) anyaghoz hasonlóan felszedegeti a szöszöket. Viszont egy mozdulattal törölhető.
normál kabát zsebben hordom. abban tökéletes és nem szöszös. -
hétalvó
addikt
válasz
Nippon #13452 üzenetére
ja, igen, neten olvastad vagy már próbáltad is ?
beázott defy
2perc egy pohár vízbenmindenki homályosít: tessék nagybetűkkel ráírni a dobozra:
Nem vízálló, elnézést a marketing osztály nevében! -
norbi93
senior tag
-
Auratech
őstag
énistökrefélek a tárgy az tárgy minél nagyobb interakciós szabadságfoka van annál kisebb az esélye a hibátlan működésnek ez az entrópia nem szabad ráépítened a bizalmadat amíg teszi a dolgát becsüld meg utána kuka a gépek addig szolgálnak, amíg nem függsz tőlük, utána bosszút áll a lelkiismereted, amit kicsinyességnek hívnak (sys-admin)
-
raczger
őstag
Voltam ma Voda üzletbe meg beszéltem ügyfélszolgálattal is (ma akartam ilyen telót venni), annyit mondtak hogy jelenleg Budapesten egyik üzletben sincs. Elvileg nagyon nagy rá az érdeklődés, felkapott teló (ügyfélszolgálatos mondta), nem tudta megmondani mikortól lesz újra elérhető itthon. Szerintem biztosan kapható lesz még itthon, ha tényleg ilyen nagy az érdeklődés a teló iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest