- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Az új vásárlók örülhetnek a régiek meg ha akarnak szomorkodhatnak. Ma megvettem a vodánál. Éppen Zalaegerszegen voltam, mondom benézek hátha, kedves eladó hölgyecske mondta, hogy van, de én meg nem erre készültem. Nagyon aranyos volt félretette az egyetlen egy darab készüléket, hazajöttem Nagykanizsára. Itt is kérdeztem, de itt csak délután lesz és arra is 3x os a jelentkezés. Vissza Zegre és máris nálam a telefon. Nagyon gyors, én nagyon akadásokat nem veszek észre, hacsak nem fut egyszerre sok minden, jah és live wallpaperrel mindez. A szoftver 2.34.1.MB525.Retil.en.CEE Firmware: 2.1 update 1.
No nem csigázok senkit sem tovább
FÜGGETLEN (ami nekem mindegy hisz vodás vagyok), úgy eszi meg a t-mobile-os kártyát, hogy csak na
További infókat később!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged