Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Az új vásárlók örülhetnek a régiek meg ha akarnak szomorkodhatnak. Ma megvettem a vodánál. Éppen Zalaegerszegen voltam, mondom benézek hátha, kedves eladó hölgyecske mondta, hogy van, de én meg nem erre készültem. Nagyon aranyos volt félretette az egyetlen egy darab készüléket, hazajöttem Nagykanizsára. Itt is kérdeztem, de itt csak délután lesz és arra is 3x os a jelentkezés. Vissza Zegre és máris nálam a telefon. Nagyon gyors, én nagyon akadásokat nem veszek észre, hacsak nem fut egyszerre sok minden, jah és live wallpaperrel mindez. A szoftver 2.34.1.MB525.Retil.en.CEE Firmware: 2.1 update 1.
No nem csigázok senkit sem tovább
FÜGGETLEN (ami nekem mindegy hisz vodás vagyok), úgy eszi meg a t-mobile-os kártyát, hogy csak na
További infókat később!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest