-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
gekkoman #26556 üzenetére
A MotoBlur sajnos elég erőforrás zabáló, és akadozó. Cseréld le a Launchert és sokat javul a használati élményed.
A task kezelés a 2.2-ben elég sokat javult, én is arra voksolok, hogy érdemes frissíteni. Csodát nem kell várni tőle, de a szabad memória felmegy 90-120 MB köré, és kevésbé érezni a "szakadozást". Ha igazán sima élményre vágysz, akkor azt csak a Miui vagy CM7 hozza el igazán.
Ha bátro vagy, sokat segíthet továbbá a programok gyomlálása rootolás után. Én QtADB-vel át szoktam nevezni azokat az alkalmazásokat, amiket nem használok, hogy még véletlenül se induljon el nekem. (facebook, amazon, stb..) Ezzel a móüdszerrel könyenn vissza tudom állítani őket, ha mégis szükség lenne rájuk.
"Desktop App" Itt nem értem mire gondolsz. Nekem semmi sem száll el hibával. (2.1-nél sem szállt el)
perc jelzés: próbáld ki a Dialer One progit.
Pontosan milyen soccer managerre gondolsz? Marketen erre a szóra rákeresve elég sok találat van. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest