Hirdetés
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Akciókamerák
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
joshua7 #1118 üzenetére
Origi, lezárt csomagolásban érkezett, töltő és headset volt hozzá, valamint a nagy kartondobozban egy Pixmániás nyakpánt.
Bár Devilske azt írta,neki volt benne 2 Gb memória kártya, azért kíváncsi lennék, másnak is volt-e?
Én emiatt nem reklamálok, örülök,hogy 86-ért van egy ilyen telóm.Úgyis egy Class 6-os 8 Gb-ost terveztem bele.
Nyomkodtam kicsit a Defy-t, próbahívások, fotó, videó jól működik. Hangsúlyozom, nincs összehasonlítási alapom Desire-hez vagy más felsőkategóriáshoz, mivel ezzel a telóval nyitottam.Nagyon zsebbarát teló, nagyobbra számítottam. Ehelyett kompakt és könnyű.
Nekem még szokatlan az Android is, bár van 150 Mb mobilnet az előfizumban, szerintem nagyobb csomagra váltok,mert az a benyomásom,hogy sokmindenhez kell neki a net.
További benyomásokról később, remélem tudok segíteni, aki döntés előtt áll.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest